Beneficiile oferite de serviciile de gazduire web!

Cand vorbim despre magazine online sau firme, care isi ofera serviciile in mediul virtual, trebuie sa luam in considerare si serviciul de gazduire web care poate influenta destul de mult aceasta decizie.

Firma thc.ro cunoaste aceste detalii mult prea bine, deoarece este furnizorul cel mai des ales de catre firmele online romanesti in materie de Gazduire WordPress SSD, OpenCart, Magento sau servicii de gazduire VPS.

Clientii care sunt curiosi despre gama lor de servicii pot face click aici pentru a observa in detaliu ofertele de pe site-ul lor!

Ce este SSD Gazduire? Care sunt avantajele gazdelor SSD?

Tehnologiile de calcul au avansat intr-un ritm accelerat, toata lumea a vazut-o si toata lumea care are o pereche de ochi si urechi stie despre asta. Exista insa unii factori importanti care impiedica dezvoltarea. Unul dintre acestea este utilizarea HDD-urilor mecanice. Problema cu aceasta este partea mecanica.

In timp ce HDD-urile se bazeaza pe piese mobile, SSD-urile (Solid State Disk) se bazeaza exclusiv pe electronice fara piese mobile, ceea ce il face mult mai fiabil si mult mai rapid. Functioneaza similar cu unitatile USB.

 

Discurile SSD folosesc memorie non-volatile pentru stocarea informatiilor. Spre deosebire de RAM, nu vor pierde niciuna din informatiile mentionate odata ce alimentarea este oprita. Stoca datele pe microcipuri, deci nu au parti mobile, ceea ce le face mai rezistente la agitari si au intarzieri mult mai mici atunci cand citesc / scriu date.

In ceea ce priveste functionalitatea, acestea nu sunt diferite de HDD-urile obisnuite, dar ofera o viteza semnificativ mai mare. In timp ce viteza HDD poate fi de 15-20 de milisecunde, SSD-urile au 0,2 milisecunde viteza de citire / scriere. Acest lucru face evident ca SSD-urile vor oferi o functionalitate mult mai buna.

Aceste beneficii se aplica si performantei de gazduire web. Viteza este o parte cruciala a site-urilor web moderne bazate pe date. Utilizatorii se asteapta ca paginile web sa se incarce in mai putin de trei secunde. Este evident ca suportul pe care stocati un site web afecteaza viteza cu care este livrat utilizatorilor.

Unitatile SSD sunt de aproximativ 3 ori mai rapide decat HDD-urile, deci aveti un motiv evident pentru a le alege, dar sunt de aproximativ 4 ori mai costisitoare. O unitate SSD de 2 TB poate costa aproximativ 4.000 USD.

Un HDD clasic de 500 GB costa aproximativ 80 USD, in timp ce un SSD bugetar de 500 GB costa aproximativ 200 USD.

Spunand lucrurilor pe nume, utilizatorii de HDD-uri vor citi site-ul dvs. de pe disc. Este un proces care se bazeaza pe miscarea fizica care nu se poate compara cu viteza electronica. Desi HDD-urile sunt inca utilizate pe scara larga in computere si servere, ar trebui sa spuneti nu ca utilizati HDD-uri atunci cand alegeti o gazda web.

Inventia SSD-urilor ocupa un loc semnificativ printre cele mai noi inovatii tehnologice. Ei s-au indepartat de arhitectura traditionala pe care au avut-o hard disk-urile in ultimii 10 ani. Principala diferenta intre unitatile HDD si SSD este ca HDD-urile sunt dispozitive mecanice, in timp ce SSD-urile sunt complet electronice.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments