Blogroll-ul altor bloggeri!

blogrollBlogroll-ul altor bloggeri încep să îl iau la rând atunci când vreau să găsesc un blog nou, să văd ce se mai scrie prin blogosferă, nu contează dacă bloggerul este la început sau la sfârșit, așa ajung călatorind și pe alte bloguri care în mod normal nu l-aș fi citit, unde pot să comentez și nu ma bag aiurea în seamă, dar unde este numai de citit, încep să iau articole la rând.

Așa că dragi mei bloggeri dacă aveți un blogroll, l-am luat deja la ochi, sau o să îl verific curând. Sunt mereu curios să vad ce subiecte se mai comentează prin blogosferă și să văd evoluția prietenilor mei bloggeri.

Sper să nu mai dau de certuri sau alte prostii care vă provoacă să nu fiți voi, așa cum vă cunosc eu cât de cât.

Spor la scris!

Subscribe
Abonare pentru
guest
11 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

cam asa ceva fac si eu :))

Fotograf nunta Bucuresti

Eu sincer niciodata nu m-am uitat la blog rol..de obicei ma uit la ce scrie la capitoplul „despre mine”!

Yamasha

Deocamdata am destul de multi in reader…cat o mai fi readerul asta…dupa ce nu-l vom mai avea…cred ca voi umbla din blogroll in blogroll..

tudor mateescu

cred ca ma regasesc si eu aici:)

Costinel

Am vazut ca acum nu prea se mai foloseste blogroll-ul ci lista de abonati intr-un anumit program de rss.

Nice

Eu nu mai am timp nici macar sa intru pe blogul meu, daramite pe blogroll-urile de pe alte bloguri. 😀 In general ma limitez sa-i vizitez pe cei care poposesc pe blogul meu si lasa comentarii.
Dar cand la inceput, desigur, zburdam din blog in blog. 😛

mihaela

si eu urmaresc blogroll-ul altor bloggeri, iar dintr-un blog in alt blogroll si asa mai departe, ca ma treesc la un moment dat ca am pierdut sirul, dara asta se intampla doar cand ma incanta continutul respectivelor bloguri

Lotus

„Așa cum ne cunoști tu cât de cât”? :))

Primo că dacă ne-ai cunoaște n-ai avea nevoie de slalom printre blogroll-uri, secundo că nu cred să existe o blogosferă în sensul unui bloc monolitic care tratează săptămânal o anumită temă. Bine, exceptând partea de bloguri axate pe social media, sau cum se numește.

Daniela Frincu

Cum vremea de afara nu permite prea multe activitati, rasfoitul blogurilor e o varianta tentanta!

Ionut

Sar din blog in blog cand sunt pe drum si nu am ceva anum de facut…nu mai am timpul liber din trecut, ma limitez doar la anumite bloguri pe care le citesc destul de des.