Cel mai bun fotograf de nunta din Romania

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cel-mai-bun-fotograf-de-nunta-din-Romania

Cel mai bun fotograf de nunta din Romania

Cel mai bun fotograf de nunta din Romania, acesta este visul meu de când am început să fac fotografie de nuntă, să devin cel mai bun fotograf de nuntă din România și de ce nu din lume. Se pare că încă nu mi-am împlinit visul, dar asta nu înseamnă că mă dau bătut așa usor. Cert este că evoluția mea ca fotograf de nuntă, cred că se vede în fotografiile de nuntă pe care le fac acum.

Parca și acum îmi aduc aminte ce îmi spunea Răzvan, tipul cu care am făcut primul meu curs serios de fotografie, pe urma căruia am luat și un atestat prin Ministerul Muncii, vei vedea singur diferența dintre fotografiile pe care le faci acum și cele pe care le faci după terminarea cursului de fotografie.

Cel mai bun fotograf de nunta din lume

După părerea mea cel mai bun fotograf de nuntă din lume este fară echivoc Jerry Ghionis, un magician al fotografiei de nuntă. Ce este de apreciat la cel mai bun fotograf de nuntă din lume, la Jerry este faptul că acesta este unu dintre puținii fotografi din lume care s-a bătut pe fotoliul de rege al fotografiei de nuntă care nu știe prea mult photoshop. Mai pe scurt fotografiile magice de nuntă le face direct din aparat și folosindu-și foarte bine tehnicile de comunicare, oferind astfel viața fiecarei fotografii care probabil făcuta de altul ar fi o fotografie obisnuită.

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

Aici este foarte greu de spus cine este cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti, pentru că sunt destul de mulți cu calitați de prinți ai fotografiei de nuntă. Cert este că mi-ar fi foarte greu să spun pe care l-as pune în topul fotografilor de nuntă din frumoasa noastră capitală.

Am câtiva preferați pe care i-aș enumera, am să fiu modest și o să mă număr printre ei, cred că sunt printre cei mai buni fotografi de nuntă din București, dar nu am să o fac pentru că pe majoritatea îi cunosc și nu aș vrea să îmi aud reproșuri în caz că acest articol va face „înconjurul lumii” așa de repede.

Cert este că nu este ușor să îmi implinesc visul, dorința mea arzătoare de a deveni cel mai bun fotograf de nuntă din România, necesită și mari sacrificii, necesită economisirea fiecărui bănuț și învestirea în aparatură foto de ultimă generație și cursuri de pregătire cu cei mai buni din lume. Sperând că „Cel mai bun fotograf de nunta din Romania” este  un articol util iubitorilor de fotografie de nuntă, aștept părerile dvs. despre cine este cel mai bun fotograf de nuntă din România, și aș vrea să și argumentați puțin răspunsul.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
14 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Marius

Pe mine ma intereseaza ce tarife percepi la o nunta. Mai ales ca am nunta in octombrie

Fotograf nunta Bucuresti

@ Marius depinde pe ce data…..si ce iti doresti!

Visator

Te-am vazut pe ceva blog-uri, din punctul meu de vedere pot spune ca cel mai cunoscut fotograf ce umbla pe bloguri esti in mod sigur.

constanteanul

e tare greu sa dai click pe link si sa te uiti la „oferte speciale”.

cristi

🙂 nu e greu deloc

Bucur

Doamne ajuta la cat mai multe contracte si spor in tot ce faci.

Fotograf nunta Bucuresti

MUltumesc maestre Bucur!

Ionika

Spor in toate! Este loc pentru toata lumea!

Lavinia

Felicitari si mult succes in continuare

Cristina

Fotografia e in primul rand o pasiune, dar atunci cand reusesti sa imbini pasiunea cu un oarecare castig, trebuie sa fie o chestei ok

anca

cred ca pt viitorii miri este foarte importanta relatia pe care o stabilesc cu fotograful de la nunta lor..pt ca acesta poate fi foarte bun, pasionat, etc., dar daca nu se creeaza conexiunea aceea intre el si miri, care sa ii ajute pe acestia sa reuseasca sa fie cat mai naturali si sa exprime emotiile din acea zi..degeaba. oricum, cu siguranta esti unul dintre cei mai buni fotografi de nunti 🙂 fara doar si poate

Vlad

Mult succes. Este bine ca te axezi pe o nisa. Si poti castiga si bani.

costin

chiar e adevarat?
reusesti sa faci toate pozele fara sa te ajuti deloc de retusari prin diferite programe???
eu stiu ca 99 la suta din fotografi fac asta

Daniel

Fara photoshop e c-am greu sa satisfaci pretentiile clientilor. Cel putin majoritatea se folosesc de el.