Brichete personalizate pentru toate gusturile de la DalimPromo

DalimPromo se straduieste in permanenta sa ofere servicii de calitate clientilor sai indiferent de natura obiectelor alese. Printam logo-uri, imagini si nume pe orice tip de obiecte. Prezentarea de astazi este centrata pe brichete personalizate. Datorita paletei vaste de nuante in care acestea sunt fabricate si a utilitatii lor, brichetele au devenit obiecte ideale pentru a printa diferite mesaje pe ele. Pentru ca majoritatea brichetelor pe care le avem in stoc, sunt reincarcabile, mesajul dumneavoastra va dura si mai mult. In cazul in care este necesar puteti beneficia de asistenta gratuita din partea unui designer din echipa noastra. Vom fi cat mai promti in respectarea termenului comenzii si va asiguram ca avem cele mai accesibile preturi din piata pentru brichete personalizate. Puteti insufleti orice obiect, printand un mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.

Promoveaza-ti brand-ul cu brichete personalizate

In primul rand ne bucuram ca ati accesat paginile sitului nostru. Pentru noi e un semn ca doriti sa va promovati brandul si de aceea va felicitam. Pentru ca reclama este sufletul comertului, trebuie sa facem apel in permanenta la metode cat mai diversificate dar si interesante in acelasi timp pentru a ne promova produsele sau pur si simplu numele. Utilizand brichete personalizate in promovarea personala se dovedeste a fi de cele mai multe ori nu doar eficace dar si eficient. Costul redus al acestui tip de reclama pus in balanta cu impactul social reprezinta un argument forte in industria marketingului. Un set de brichete personalizate iti poate face firma cunoscuta peste noapte. Aceste obiecte nefiind folosite doar in randul fumatorilor, utilitatea lor facandu-le prezente in viata de zi cu zi a oricarei persoane.

Uneori un cadou cat de mic are o insemnatate enorma pentru pentru cel ce primeste. Acum este momentul ca acel cadou sa insemne si pentru tine, cel care daruiste, cel putin la fel de mult. Bucura-i pe cei din jurul tau cu brichete personalizate si fa-ti brandul cunoscut in acelasi timp. O bricheta nu mai este de foarte mult timp doar un simplu obiect de aprins focul. A devenit mult mai mult decat atat. Prin printarea logo-ului dumneavoastra, bricheta, se transforma intr-o imagine in beneficiul firmei pe care o detineti. Acest tip de reclama , prin brichete personalizate,se preteaza foarte bine pentru promovarea hotelurilor, brandurilor de tigari, cluburilor si nu numai.

Sugestii pentru a evidentia un logo pe brichete personalizate

Primul pas il reprezinta alegerea mesajului pe care doriti sa il transmiteti. De exemplu, pentru o campanie de promovare a unui eveniment este suficient un logo insotit de data in care evenimentul va avea loc. Deasemenea, pornind de la ideea ca negru pe galben este unul dintre cele mai puternice contraste, trebuie sa alegeti cu grija culorile astfel incat mesajul sa aiba efectul scontat. Suntem perfect de acord ca mesajele bolduite sunt mai puternice, dar avand in vedere suprafata de printare a unei brichete personalizate, personal, nu va recomandam. In orice situatie echipa noastra va sta la dispozitie cu sugestii bazate pe experienta anterioara si va garantam nu doar calitate ci si preturi rezonabile.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru