Caiete vs blocnotes

BlocnotesuriC├ónd eram eu la scoal─â caietele cu 48 de file erau deja un standard pentru noi to╚Ťi, ulterior au ap─ârut caietele studen╚Ťe╚Öti, ╚Öi deja era un alt trend pe vremea aia. Numai ca ├«n ziele noastre un nou trend este sa ai un blocnotes. Ce este un blocnotes? Ei bine este tot un fel de caiet, numai c─â are microperfora╚Ťii la baza superioar─â a filei, filele paginii fiind prinse cu o spir─â metalic─â preferabil dubl─â.

Exact cum erau caietele acelea tot cu microperfora╚Ťii pe st├ónga, numai c─â la blocnotes sunt ├«n partea superioar─â a filei.

Pentru c─â tehnologia evolueaz─â ├«n fiecare domeniu, ╚Öi acest domeniu al papet─âriei trebuie s─â ajung─â ├«ntr-un stagiu c├ót mai avansat, de la momentele c├ónd vrei s─â rupi o fil─â ╚Öi te treze╚Öti c─â s-a rupt cu totul caietul, la u╚Öurin╚Ťa de a rupe o fil─â f─âr─â a dezintegra complet caietul a╚Öa c─â ├«n perioada noastr─â exist─â aceste blocnotes, dar ├«n viitorul apropriat se vor deprecia, locul fiind luat de un alt trend numit caiet. Crede╚Ťi-m─â c─â mor de curiozitate la ce se mai poate ajunge ├«n lumea papet─âriei ├«n materie de caiete.

Doar to╚Ťi avem nevoie de ceva pe care s─â putem scrie informa╚Ťiile de care avem nevoie.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

Adevarul este ca imi placeau maxim caietele alea cu sina…Ce prezinti tu sunt si mai practice, as indrazni sa spun ca se pot folosi la fel de bine si la birou. Ma rog, cred ca trendul o sa ne duca spre o utilizare exclusiv a materialelor digitale..