Caiete vs blocnotes

BlocnotesuriCând eram eu la scoală caietele cu 48 de file erau deja un standard pentru noi toți, ulterior au apărut caietele studențești, și deja era un alt trend pe vremea aia. Numai ca în ziele noastre un nou trend este sa ai un blocnotes. Ce este un blocnotes? Ei bine este tot un fel de caiet, numai că are microperforații la baza superioară a filei, filele paginii fiind prinse cu o spiră metalică preferabil dublă.

Exact cum erau caietele acelea tot cu microperforații pe stânga, numai că la blocnotes sunt în partea superioară a filei.

Pentru că tehnologia evoluează în fiecare domeniu, și acest domeniu al papetăriei trebuie să ajungă într-un stagiu cât mai avansat, de la momentele când vrei să rupi o filă și te trezești că s-a rupt cu totul caietul, la ușurința de a rupe o filă fără a dezintegra complet caietul așa că în perioada noastră există aceste blocnotes, dar în viitorul apropriat se vor deprecia, locul fiind luat de un alt trend numit caiet. Credeți-mă că mor de curiozitate la ce se mai poate ajunge în lumea papetăriei în materie de caiete.

Doar toți avem nevoie de ceva pe care să putem scrie informațiile de care avem nevoie.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

Adevarul este ca imi placeau maxim caietele alea cu sina…Ce prezinti tu sunt si mai practice, as indrazni sa spun ca se pot folosi la fel de bine si la birou. Ma rog, cred ca trendul o sa ne duca spre o utilizare exclusiv a materialelor digitale..