Fotografii de nunta Dana si Marius

Fotografii de nuntaFotografii de nunta

Pe Dana o cunosc de când era mică, este vecina mea de bloc din scara cealalată, și acum câteva luni bune văzându-mi profilul pe facebook de fotograf de nunta, m-a rugat dacă nu vreau să fiu cel care îi va păstra amintirile de la nuntă, prin ceva fotografii memorabile. Firesc că nu am putut spune nu și am acceptat provocarea să o fotografiez pe a mea vecină în rochia de mireasă.

Actualul ei soț Marius, este un tip cu foarte mult bun simț, sincer dacă stau să îi analizez după trasături parca sunt frați, lucru pe care îl veți sesiza și dvs. în fotografiile ce urmează, stiți cum se zice „cine se aseamănă se adună”, și se înmulțesc ca să facă o glumă!

O mireasă foarte emotivă, pentru că la cununia civila a plâns încontinuu și săraca abia mai resprira înainte de a zice tradiționalul „DA”. O cununie civilă plină de emoții și lacrimi de bucurie, pentru că singura fiică a vecinilor mei se căsătorea, venea ziua cea mare în care v-a îmbraca rochia de mireasă.

Puritatea sufletească a miresei cred că am încercat să o scot și eu în evidența prin fotografiile de nuntă, zic eu, foarte reușite. Motiv pentru care nu am să vă mai țin în suspans și vă las în compania imaginilor video de nuntă și a fotografiilor de vis:

Fotografii de nuntă, de la nunta Danei și a lui Marius, o nuntă la care m-am simțit ca un invitat, o nuntă la care cuvântul emoție a fost la superlativ, o nuntă de poveste. Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cel care va lăsa în urmă amitirile frumoase prin fotografii de nuntă făcute prin ochii critici ai fotografului profesionist și sunt foarte mulțumit de reusita pe plan artistic la această nuntă. Sunt curios care fotografii vă plac cel mai mult și aș vrea să îmi spuneți și de ce o alegeți pe aceea.

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

Frumos ce pot sa spun,am mai spus si pe facebook imi place ce a iesit si melodia aleasa este foarte buna.Din pozele prezentate ultima imi place mai mult.

Ionut

Adevarul este ca ultima poza este de-a dreptul superba. Nu ca celelalte n-ar fi, doar ca aia mi-a atras privirea in mod deosebit!

bianca

superbi mirii, superbe pozele, felicitari fotografului.. mai ales ca atunci cand cunosti mai bine cuplul, sau cel putin pe unul dintre miri, munca unui fotograf se complica putin.. presiunea este putin mai mare.. totul trebuie sa fie perfect 🙂