Tot mai multa lume este conectata la tehnologie in zilele noastre, iar pentru cei care nu-si permit un calculator nou, este foarte util un magazin care are si calculatoare second-hand. Acestea sunt de obicei reparate si reconditionate, astfel incat sa satisfaca si nevoie clientilor pretentiosi. In plus, multe firme de specialitate, ofera chiar si acestor tip de aparate, garantia necesara si service inclus pentru o perioada destul de mare de timp. Trebuie doar sa gasiti modelul sau componentele care se potrivesc nevoilor dumneavoastra sau sa apelati la un specialist care va poate ghida in acest sens.

Calculatoarele second-hand: o variantă de a recicla?

calculatoare second hand

In special familiile care au venituri reduse sau care poate initial nu vor sa investeasca foarte mult in acest domeniu, decid sa apeleze la calculatoarele second-hand ca o optiune de inceput. Cu toate ca tehnologia a avansat de la an la an, este bine sa nu ne descotorosim pur si simplu de aparatele mai vechi ci sa incercam sa le refolosim si sa dam oportunitatea cat mai multor oameni sa se bucure de beneficiile lor. Avem impresia uneori ca ne este absolut necesara cea mai noua tehnologie in viata de zi cu zi. Dar daca doar desfasurati activitati obisnuite de birou cu pachetele de lucru de baza si o conexiune buna la internet, calculatoarele second-hand pot fi o optiune foarte buna pentru necesarul dumneavoastra.

Multi oameni aleg sa cumpere calculatoare second-hand deoarece raportul calitate pret este mult mai bun decat in cazul unui produs nou. De obicei, obiectele de tehnologie pe care le achizitionam nu ajung sa se uzeze, ci le lasam deoparte deoarece apare ceva nou pe piata. Asa ca cele pe care le aruncam sau le vindem, sunt de multe ori intr-o stare foarte buna si ar mai putea fi folosite. Tot mai multe companii se axeaza pe reconditionarea calculatoarelor si au furnizori de incredere din afara care le aduc pe stop calculatoare second-hand folosite anterior de firme de top. Singurul motiv pentru care aceste firme renunta la echipamentele vechi, e pentru ca a aparut o tehnologie mai performanta si doresc sa tina pasul cu competitorii lor, nu neaparat pentru ca aparatele nu mai functioneaza corespunzator.

Componentele din calculatoarele second-hand

Cei care sunt impatimiti ai tehologiei si folosesc mult si jocurile pe calculator, prefera sa-si contruiasca un calculator performant din componente la mana a doua sau din combinatii de piese de la calculatoare vechi si noi. In acest fel isi pot imbunatatii performanta, creste memoria si calitatea unor componente. De cele mai multe ori, calculatoarelor second-hand le poti creste viteza de operare prin simpla adaugare a unui numar mai mare de RAM.

Si ca sa ne dam seama cat de mult a crescut piata calculatoarelor second-hand, va anuntam ca numeroase companii ofera spre vanzare aceste echipamente si in rate, iar de multe ori nu este perceputa niciun fel de dobanda sau comision suplimentar. Cu toate ca inca sunt disputate avantajele si dezavantajele calculatoarelor second-hand, piata lor de desfacere este in continua crestere. Mai multe componente PC poti gasi la adresa: www.itsh.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment