Eroare afisare pret atomgsm.com, telefoane huawei la 0 lei

Eroare afisare pret atomgsm.com, telefoane huawei la 0 lei, la zeci de telefoane, preturi eronate la un site cu doar 5000 de comenzi? Ei bine, mai mult ca sigur nimeni nu va primi nimic in pretul asta, in primul rand asta inseamna pentru ei falimentul, daca ar trebui sa onoreze o comanda de 50 de telefoane facuta de un om care asa face de fiecare data cand vede ceva gratuit.

Preturi eronate atomgsm.com

Atomgsm.com fiind un site relativ nou care are un site creat la buget pentru a oferii spre vanzare produsele pe care le au, cel mai probabil. Domeniul a fost creat 26 August 2014, asa ca doar dupa cateva luni site-ul deja afiseaza preturi eronate de 0 lei. Nu stiu ce incredere o sa mai ofere clientilor cand o sa zica ca nu poate sa onoreze comenzile pentru ca a fost nu stiu ce eroare. Sunt curios cum vor intoarce platile realizate online prin card.

Pana atunci mai ma interesez ce se intampla mai departe, si o sa updatez de fiecare data cand apare o informatie noua, aici pe blog.

Daca scrii in google: Huawei Che1-CL20 Honor 4X Gold, AtomGSM apare pe locul 5.

preturi eronate atomgsm.com

8
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
liviu pavelAnastasiaAndrei (refu.ro)gabif bartokAdrian Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
cristi
Vizitator
cristi

super asi vrea si eu un telefon la 0 lei

Francisc Vasile
Vizitator
Francisc Vasile

am facut comanda. nu am primit nimic pe mail. am dat cu ridicare de la ei. sa le fac maine o vizita cu 30 de lei sa imi iau 2 telefoane? 30 de lei fiind transportul, pe care eu il platesc ducandu-ma la ei?

gabif bartok
Vizitator
gabif bartok

Sa ne spui si noua ce ai rezolvat

Francisc Vasile
Vizitator
Francisc Vasile

În acest moment efectuăm lucrări de mentenanţă la site.
Ne vom întoarce online cât de repede posibil. Vă rugăm să reveniţi mai tîrziu.

ai dracu… maine primim mail cu „ne cerem scuze, am avut o eroare pe site”. Probabil si-un discount de 5%

Andrei (refu.ro)
Vizitator

De unde atat, o sa fie fix nimic, dupa cum stau lucrurile, nu o sa ofere nimic. Doar sa-si ceara scuze, daca o sa faca si asta!

Adrian
Vizitator
Adrian

Buna, am sesizat si eu aceasta greseala si am comandat vreo 30 de telefoane, momentan nu am primit nici o confirmare a comenzii. Am citit termenii si conditile site-ului unde scria: „www.atomgsm.com nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date…. atomgsm.com isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs..” acum problema se pune daca este legal acest lucru si daca nu incalca drepturile consumatorului.. ma gandesc foarte serios sa ii actionez in instanta in cazul in care nu imi onoreaza comenzile.

Anastasia
Vizitator
Anastasia

Adrian, nu cred ca esti singura persoana revoltata in tot ceea ce s-a intamplat si se intampla inca… A dat speranta multor oameni, probabil unii care nu-si permit asemenea telefoane! Este o jignire adusa noua, cumparatorilor, care ne incredem in ei… Asta nu ar trebui sa ramana asa!

liviu pavel
Vizitator
liviu pavel

Am dat si eu comenzi si cred va nu se onoreaza nimic! Noi nu avem nici o vina ca au gresit ei! Santem cumparatori nu! Daca greseau si dublau preturile cum era? Inchideau iara site-ul!