Cizmele pentru temperaturi extreme  au fețe moi, grosime de cauciuc sau tălpi sintetice, izolație care este, de obicei, detașabilă și tălpi interioare groase pentru a preveni pierderea căldurii la zăpadă și gheață. Suprafețele flexibile și sistemele de dantelare sau cataramele vă permit să le obțineți în timp ce purtați una sau mai multe perechi de șosete groase (și mănuși) și permiteți flexibilitatea de a se potrivi. Este important să nu purtati prea multe perechi de șosete, deoarece opriti circulatia aerului, care este adevăratul izolator.

Ele sunt minunate pentru a vă menține calde picioarele și potrivite pentru majoritatea activităților la temperaturi scăzute, deși veți avea nevoie de ceva mai specializat pentru un teren extrem de accidentat sau alpinism. Dacă intenționați să vă plimbați sau să vă așezați pe un teren plat în condiții extrem de reci, ele își vor împlini admirabil funcția.

Cizmele pentru vreme rece vor fi voluminoase și mai grele decât cele pentru temperaturi mai calde, ceea ce înseamnă că izolația conduce la fețe mari și o talpă groasă pentru a menține frigul departe. La temperaturile cele mai reci, nu se poate scăpa de acest lucru.

Cizme pentru călătoria dvs. din Antarctica

Dacă plănuiți să călătoriți într-o călătorie în Antarctica, veți avea nevoie de încălțăminte speciala. Aceste note sunt specifice celor care se deplasează în Antarctica, dar sunt valabile pentru orice cizme de drumeții de care  puteți avea nevoie pentru climă rece și teren accidentat.

Antarctica este dura. Nu sunt poteci și mersul pe jos va fi în cel mai bun caz pe plaje cu nisip sau cu pietriș. Peisajul care nu este zăpadă și gheață este stâncos, destul de dur și rareori plat. Deci, este nevoie de o încălțăminte rezistenta, astfel încât să nu simțiți prea mult si  direct toate acele roci antarctice accidentate.

Temperaturile de vară vor fi la cel mai bun nivel de iarnă în emisfera nordică. Poate ajunge sub punctul de congelare, astfel încât cizmele ar trebui să fie destul de calde și destul de spațioase pentru a lua o pereche de șosete și, de asemenea, șosete mai calde pentru drumeții calde.

Este recomandat să vă obișnuiți cu cizmele și să le purtați în jurul orașului sau cel puțin în casă pentru o vreme, înainte de a porni spre aeroport să mergeti spre Antarctica sau alte zone extrem de reci. Nu este o idee bună să le puneți pentru prima oară în camera de hotel pentru a iesi și a vă vedea prima colonie a pinguinilor. La fel ca în cazul tuturor încălțămintelor, depinde de modul în care sunt picioarele fiecaruia!

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru