Care sunt cele mai bune manual de Limba romana pentru clasa a 2 a

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Care sunt cele mai bune manual de Limba romana pentru clasa a 2 a - Refu.ro

Desi mai este ceva timp pana incepe scoala, simtim totusi o lina adiere de septembrie. Pentru multi dintre noi, aceasta luna inseamna doar inceputul toamnei, insa pentru cei care au copii, luna septembrie este echivalenta cu intoarcerea celor mici la gradinita sau la scoala.

Parintii grijulii incep inca de pe acum sa isi faca aprovizionarea cu manuale si rechizite. Desi multe manuale sunt date de catre scoala, acestea au dezavantajul de a fi deja uzate, scrise sau rupte. Din acest motiv, multi parinti vorbesc din timp cu invatatorul sau invatatoarea care le va indica exact ce fel de manual vor  folosi in anul scolar ce va urma. 

Din fericire, in ziua de azi, nu mai exista problema crizei de manuale scolare. Cu 10 ani in urma, inceputul anului era un adevarat maraton in ceea ce priveste achiztionarea cartilor speciale pentru scoala. Cu totii ne amintim acele tarabe de la pasaje sau din centrul orasului, unde vanzatorii de carti iti spuneau ca au sau nu au anumite manuale.

Acest lucru se intampla pentru ca fusesera introduse manualele alternative si unele dintre ele abia daca se gaseau. Insa, odata cu aparita librariilor online, lucrurile s-au schimbat. Parintii si invatatorii sau profesorii, pot face comenzi chiar de la sfarsitul anului scolar, pentru inceputul noului an. De exemplu, la librariadelfin.ro sunt disponibile inca de acum manuale de comunicare in limba romana clasa 2

De ce le-am ales pe acestea drept exemplu? Clasa a 2-a reprezinta o schimbare pentru micutii scolari. Deja ritmul de invatare si predare devine putin mai alert si, in acest an scolar, vor avea prima evaluare la nivel national din viata lor. Una din materiile ce va fi testata este limba romana.

De aceea, un manual limba romana clasa 2 este foarte important pentru insusirea noilor cunostinte si intarirea celor invatate in anii precedenti. Pentru rezultate bune la evaluare, parintii sunt sfatuiti sa achiztioneze romana clasa 2 inca din timpul vacantei de vara. Astfel cei mici vor fi familiarizati putin cu materia ce va fi predata. Nu zice nimeni sa incepeti sa le predati sau sa ii puneti sa faca exercitii, ci pur si simplu sa rasfoiti impreuna manualul pentru a-I obisnui cu ceea ce se va intampla la clasa. 

Manualele de la librariadelfin.ro sunt de diferite tipuri, asa ca, dupa ce ati discutat cu invatatorul, alegeti manualul ce va fi predat la clasa si rasfoiti-l impreuna cu cel mic. Unele manuale sunt impartite in doua parti. Astfel, veti avea o carte de romana pentru primul semestru si una pentru al doilea. Cartile au imagini placute, sunt foarte colorate, astfel incat sa ii atraga pe micuti inca de la prima vedere.

Vor reusi sa isi insuseasca mult mai usor notiunile datorita asocierii imaginilor cu textele. In manuale nu sunt doar lectii si notiuni noi, ci si activitati placute, chiar si de colorat, care ii vor captiva pe elevii clasei a 2 a. Mai mult, aceste manuale dispun si de suport electronic, incercandu-se astfel introducerea copiilor in lumea virtuala, un lucru atat de necesar intr-o epoca tehnologizata ca a noastra. Asadar, nu ezitati sa cumparat manuale pentru clasa a 2 a. dar si pentru alte clase de la librariadelfin.ro.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments