Care sunt defectiunile cele mai frecvente cu care se poate confrunta hoverboard-ul?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Sezonul distractiei cu hoverboard este in toi, gratie vremii calde, insorite care permite si indeamna la petrecea timpului liber avand ca aliat de nadejde aceasta jucarie inteligenta, care a cucerit tot mai multi adepti entuziasti, atat din randul copiilor, incantati de noi posibilitati de joaca, cat si al adultilor, pentru care gadgetul acesta inseamna relaxare si incarcarea bateriilor dupa o zi grea de munca, dar si alternativa eficienta la transportul obisnuit, care le permite sa strecoare prin traficul infernal din mediul urban.

Si pentru ca fiecare detinator de hoverboard, fie de 8.5, de 10 sau de 6.5 inch, isi doreste ca distractia sa nu-i fie intrerupta cand ii este lumea mai draga, trebuie sa se preocupe de intretinerea corecta a acestui dispozitiv care functioneaza in baza unor tehnologii de ultima generatie, pentru ca „paza buna trece primejdia rea”.

Pentru a beneficia in totalitate de toate functiile din dotarea acestui gadget, de la inceput trebuie sa optam pentru modelele originale si nu pentru imitatii, care cel mai des se dovedesc de calitate indoielnica, deci predispuse la defectiuni, singura calitate fiind pretul considerat chilipir.

Dar, la un moment dat, chiar si modelele originale se pot defecta, chiar daca dispun de piese de calitate foarte buna, iar cele mai multe asemenea situatii sunt cauzate de utilizarea excesiva si de nerespectarea recomandarilor din manual privind intretinerea acestor dispozitive.

Astfel, se poate constata supraincalzirea bateriei, daca aceasta nu este incarcata corect. De asemenea, hoverboard-ul poate intampina dificultati la pornire sau ramane total inert, in pofida eforturilor de a-l pune in miscare. Utilizarea lui poate fi insotita de sunete anormale, ceea ce inseamna ca ceva nu este in regula sau dispozitivul vibreaza ciudat.

Ne putem confrunta cu situatia ca anumite comenzi sa nu fie preluate, semn al unor deregleri serioase, ledurile sa nu mai functioneze, iar daca apa a patruns in interiorul gadget-ului, placa de baza, senzorii de miscare si alte piese vor fi afectate si se poate produce un scurt –circuit. In cazul in care vom observa asemenea defectiuni sau orice alte semne ca s-a produs o dereglare, hoverboard-ul trebuie dus pentru o verificare profesionista la un service special si sa nu incercam singuri sa-l reparam fara a avea instruirea necesara.

O echipa de la un service va face o diagnosticare detaliata, iar in baza rezultatelor acesteia va face reparatiile care se impun, pentru ca hoverboard-ul sa-si reia functionarea normala.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments