WebFactor a cazut in data de 7 mai 2018, absolut toate site-urile si serverele dedicate sunt down si in acest moment, din cauza lipsei de energie a serverelor, conform informatiilor de pe internet Webfactor nu si-a achitat facturile de curent si asa au cazut cele 20.000 de site-uri. Inca nu sunt daca e un numar real dar cateva mii de site-uri sunt sigure.

Nu inteleg cum o echipa care detine servere si ofera hosting la foarte multe site-uri, chiar si la 1 euro, nu exista comunicarea necesara in situatii de urgenta.

Sigur patronul putea sa anunte in secunda 2 pe contul de facebook ca toate site-urile sunt afectate si ca ofera un feedback curand, urmand ca in cateva ore sa faca intradevar un comunicat tehnic cu ce s-a intamplat.

Cum altfel sa nu ai clienti furiosi ne multumiti daca sunt in bezna, panicati ca au pierdut toate datele de pe site/blog/magazin online etc.

Si refuzake.info (vechiul domeniu) a fost gazduit la Webfactor mai de mult, dar am plecat ca nu imi ofereau servicii premium.

PS: Au anuntat ca azi vor pune pe picioare serverele

webfactor comunicat

 

Webfactor a fost preluat de SimpliQ pe 11 mai 2018

Anuntul SimpliQ pe contul de facebook

WebFactor - Hosting cazut de pe 7 mai 2018 | Preluat de SimpliQ - Refu.ro

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RefuBucur Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bucur
Vizitator

Si uite asa poti sa intrii in faliment sau cel putin sa piersi clienti de la o chestie care se putea rezolva in prealabil…