Casa de amanet ma scapa de incurcaturi financiare

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Casa de amanet ma scapa de incurcaturi financiare - Refu.ro

Daca vrei sa realizezi ceva in ziua de azi, accepti un lant de slabiciuni si interconditionari financiare. Sa vorbim pe intelesul tuturor oamenilor! Evident ca iti doresti sa stai in casa ta, mai ales daca esti proaspat casatorit, caci nu-ti convine sa mediezi conflicte intre nora si soacra toata ziua, dupa cum nu accepti nici sa te comande ai ei in tot ceea ce faci sau sa asculte permanent pe la usi si sa se bage in discutiile voastre.

Ti s-a fortat mana sa faci rate pentru apartament si ar fi bine si frumos, cu tot efortul, daca salariul s-ar da la timp. Cand ai fixat data, economia duduia, luai banii pe 12, asa ca ti-a convenit sa scrie in contract ca achiti rata pe 16. Acum sunt luni in care plata ti se face cu o saptamana mai tarziu, iar viitorul suna si mai pesimist: vor fi luni in care vor fi intarzieri la plata de 2-3 saptamani si dupa cum bine stii banca nu iarta! In afara de penalitati, risti sa fi raportat la Biroul de Credite ca rau platnic.

Te inteleg ca nu poti sa imprumuti la nesfarsit de la parinti si prieteni si stiu ca stai in zona Unirii, de aceea fiindca vad ca ai cateva bijuterii, te sfatuiesc sa te intereseszi despre locatii casa amanet.

Uite aceasta este adresa celei mai bune case de amanet din zona:  Casa Amanet Unirii Bucuresti,
Adresa: Bd. Corneliu Coposu Nr 1C , Sector 3, Bucuresti.
Program este urmatorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:30
Sambata – Duminica: 09:00 – 20:00.

Si acum, asculta solutia mea! Nu te mai supara, nici nu te framanta ca intarzie salariul si ca nu poti achita rata la banca la timp. Strange toate bijuteriile din aur si argint si ceasurile si calculeaza singur ce suma poti castiga pe acestea. Sa zicem ca impreuna cu sotia detineti 40 de grame de bijuterii de aur de 18 karate. Asta inseamna un imprumut in valoare de 4600 de lei, suma suficienta pentru achitarea ratei la casa si a facturilor. Dobanda de apropape 14 lei pe zi este o suma pe care ti-o permiti.

Asa poti cocheta cu dusul-luatul bijuteriilor, primirea si achitarea imprumutului si a dobanzii si vei putea respecta toate angajamentele din contract.

Vezi? Indiferent de prejudecati si de ceea ce auzi vorbindu-se in jurul tau, trebuie sa pui la punct strategii pentru a iesi la capat din incurcaturile financiare in care te afli. O casa de amanet nu te da afara din casa si nu-ti opreste masina, ci in cazul in care nu poti achita banii, pierzi bijuteriile, care pana la urma nu sunt lucruri de stricta necesitate. Din acest punt de vedere, casa de amanet mi se pare cea mai buna metoda de imprumut fiindca nu-ti trimite somatie acasa, nici nu-ti da telefoane de amenintare.

Stiu insa ca esti un om corect si ca trucul cu bijuteriile il vei folosi de cate ori nu vei lua salariul la timp. Pentru tine am scris acest material ca sa te sfatuiesc si sa te informez.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments