Cat costa aparatele de aer conditionat comerciale si de ce sa-ti cumperi unul

Cat costa aparatele de aer conditionat comerciale si de ce sa-ti cumperi unul - Refu.ro

In curand va veni momentul in care temperaturile vor creste simtitor si vom intra in cel mai frumos anotimp de-a lungul unui an calendaristic. Multe persoane iubesc vara, pentru zilele de vacanta, pentru perioadele de relaxare, pentru mare si distractie departe de casa. Vara nu mai trebuie sa te ascunzi sub mormane de haine groase care, deseori, parca sunt si inutile. Si, dupa toata aceasta perioada in care ni s-a recomandat sa petrecem in casa tot mai mult timp posibil, cu siguranta chiar si cei care nu sunt mari fani ai sezonului de vara, se vor bucura sa se poata plimba linistiti in parc, la shopping, sa mearga la lucru etc.

Insa, vor mai fi acele persoane care nu se impaca cu temperaturile mult prea ridicate de pe parcursul unei zile de vara sau vor fi persoane care in cele din urma isi vor intra in ritmul normal si vor obosi. Iar vara stim ca poate aduce temperaturi ridicate nu doar la exterior, ci si la interior. Si pentru multi, tot acest schimb termic si temperaturi ridicate pot fi cu adevarat insuportabile, astfel ca achizitia unui aparat de aer conditionat poate fi solutia acestei probleme.

Anual companiile din domeniu primesc o cerere tot mai ridicata de achizitii si montaj la astfel de aparate, in perioada verii, astfel incat sansele ca stocurile sa se termine foarte repede sunt foarte mari. Specialistii, vanzatorii si/sau comerciantii ne recomanda de ani buni sa fim cumpatati in ceea ce priveste achizitia de aparate aer conditionat si sa nu facem aceasta achizitie in plin sezon. Riscurile ca persoanele de la montaj sa nu aiba locuri disponibile este foarte mare, astfel incat programarile se pot face sau se pot decala inclusiv de pe-o luna pe alta, ceea ce poate fi neplacut pentru beneficiari. Totodata, pe fondul cresterii tot mai mari, si preturile pot ÔÇťexplodaÔÇŁ simtitor. De aceea, principala recomandare in ceea ce priveste achizitia si montajul unor astfel de aparate aer conditionat comerciale┬ávizeaza perioada de achizitie si respectiv, lunile de primara-toamna. Astfel, aparatele de aer conditionat pot fi gata pregatite pentru perioada calduroasa sau pentru cea rece.

Aparatele de aer conditionat au costuri variabile in functie de necesitati, de marca si, bineinteles, de caracteristici. Preturile difera de la caz la caz, de la un furnizor la altul si de destinatia acestora. Spre exemplu, aparatele de aer comerciale se adreseaza incaperilor de tip comercial (magazine, unitati de productie, centre comerciale etc.) si sunt de dimensiuni mari, astfel incat aria de acoperire sa fie foarte mare. Costurilor unor astfel de aparate de aer conditionat poate atinge intervalul 4000-10.000 lei sau chiar mai mult, in functie de inovatia cu care vin la pachet. Motivul pentru care ele sunt cea mai potrivita alegere pentru diferite incaperi si/sau societati e pentru ca puterea lor este inzecit mai ridicata fata de un aparat de aer conditionat de uz casnic, astfel incat, un aparat de aer conditionat comercial poate reprezenta echivalentul a peste 5 aparate de aer conditionat pentru locuinte. Bineninteles, in cazul unor incaperi sau societati mari, investitia in aparatele de aer conditionat comerciale este mult mai avantajoasa, avand in vedere potentialele costuri de achizitie si montaj, necesare la amplasarea unor astfel de aparate obisnuite si de mici dimensiuni. Si manopera de instalarea este mai ieftina sau chiar gratuita. Asadar, in alegerea aparatului perfect de aer conditionat este foarte important sa tinem cont de destinatia si de utilitatea acestuia, de dimensiunea si specificul incaperii unde urmeaza a fi amplasat.

 

 

De ce sa-ti cumperi un aparat de aer conditionat comercial

Daca esti detinatorul unei zone comerciale cu siguranta ai si un numar mai mic sau mai mare de angajati. Iar calitatea aerului si ambientul sunt minim doi indicatori ce trebuie sa fie intotdeauna luati in calcul. De acesti factori depinde gradul de confort al angajatilor si chiar si sanatatea acestora. Acolo unde nu exista conditii prielnice de lucru, angajatii vor demisiona, existand acel risc de a-ti pierde oamenii si de a fi nevoit sa-ti inchizi afacerea pe fondul lipsei de personal.

Aerul conditionat comercial mentine o temperatura optima atat pentru angajati, cat si pentru clienti si/sau partenerii de afaceri, astfel incat ei sa se simta bine, sa fie energici, sa aiba spor la lucru si sa nu le fie sanatatea pusa in pericol. Aparatele de aer cnditionat de ultima generatie sunt prevazute cu filtre speciale care totodata au rolul de a mentine o umiditate constanta si potrivita, astfel incat sa nu favorizeze aparitia unor boli respiratorii si/sau formarea si transmiterea unor virusi si bacterii. Totodata, mentinerea unei temperaturi adecvate corpului ajuta la mentinerea functiilor organismului si la alocarea resurselor energetice si corporale exact acolo unde este nevoie. Practic, angajatii si clientii sau partenerii nu vor fi distrasi de un ambient nepotrivit sau de o calitate a aerului nesatisfacatoare. Iar noile modele de aparate de aer conditionat comerciale detin de asemenea un sistem inteligent care nu permite poluarea excesiva prin utilizarea acestora, fie ca vorbim de sistemul in sine de filtrare, incalzire si racire a aerului, fie ca ne raportam la intensitatea si frecventa zgomotoasa. Ele eu de asemenea si un consum economic de energie, astfel incat sa poti reduce cheltuielile asociate cu utilitatile si sa poti transforma investitia in aparate de aer conditionat, in profit. Totodata aceste aparate detin si componente reciclabile, astfel incat, din nou, impactul negativ asupra mediului si influenta asupra organismelor este minima. Astfel, nu trebuie sa-ti mai faci griji nici de respectarea politicilor de mediu care se impun oricarei societati, ele fiind asigurate inca din faza de productie a aparatelor moderne de aer conditionat.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments