Cat de util mi-a fost faptul ca am invatat limba engleza de la 6 ani

Cat de util mi-a fost faptul ca am invatat limba engleza de la 6 ani - Refu.ro

Nu sunt eu una dintre acele persoane care cunosc o multime de limbi straine, insa, engleza este fara doar si poate limba straina pe care o cunosc cel mai bine si care m-a ajutat pana acum cel mai mult.

Cred ca e important ca fiecare dintre noi, indiferent de varsta sa stim macar cateva cuvinte de baza. Ele te pot ajuta mai mult decat ai putea crede. Daca nu stii limba engleza si vrei sa o inveti, inta pe site-ul ilsc.ro. Acest site apartine unui Centru de Limbi Straine. Cu ajutorul profesorilor de aici poti invata limba engleza cu usurinta sau alta limba straina pe care vrei sa o stii.

Prima data cand mi-am dat seama de utilitatea acestei limbi a fost cand aveam vreo 12-13 ani si am mers cu parintii in concediu in mai multe tari din Europa. Am vizitat atunci vreo 5 tari in 2 saptamani si am putut vorbi cu cine a fost nevoie. M-am descurcat mai bine decat m-as fi gandit si chiar daca eram destul de mica, le-am multumit parintilor ca m-au dus de la 6 ani la cursuri de engleza.

Apoi, mi-am dat seama de utilitatea limbii engleze in facultate, cand m-am angajat pentru prima data. Orice loc de munca decent si potrivit pentru studiile mele avea o conditie obligatorie – cunoasterea limbii engleze. Nici de aceasta data nu am avut probleme si am trecut cu bine peste interviul in care mi-au fost testate cunostintele in limba engleza.

Acum, ma bucur in ficare zi de faptul ca pot citi presa straina, ca ma pot uita la filme fara sa astept subtitrari, ca pot intelege versurile melodiilor, ca pot citi tot felul de informatii de pe Internet si ca pot conversa usor cu orice persoana care cunoaste limba engleza.
Cred ca e important pentru oricine sa aiba macar minime cunostinte de engleza. Acum e chiar ceva normal sa cunosti limba engleza si oamenii deja au inceput sa invete o a doua limba staina.
Si eu imi doresc sa fac acest lucru si din toamna mi-am propus sa ma inscriu la cursuri de limba germana la ILSC. Cu siguranta imi vor prinde bine. Daca si tu vrei – ilsc.ro.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments