Catalogul lista firme cu acces la informaţii centralizate despre companiile din România

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

lista-firmeMajoritatea firmelor caută noi surse de promovare online, atât pentru menţinerea afacerii, cât şi pentru dezvoltarea acesteia. Este important să-ţi selectezi cu grijă atât furnizorii, partenerii contractuali, cât şi clienţii. Pentru acest lucru ai nevoie de informaţii actualizate si complete. Un ajutor în acest sens vine din partea catalogului Lista Firme, aplicaţie ce permite accesul la informaţii centralizate despre toate firmele din România (peste 614.508 firme active în versiunea actualizata din Noiembrie 2015), informaţii firme disponibile in format editabil MS Excel, atât online, cât şi pe support CD.

Profilul utilizatorilor acestui catalog este unul destul de complex şi acoperă o mare parte din domeniile de activitate din România. În rândul utilizatorilor catalogului ListaFirme gasim de la societati de constructii, HORECA, societăţi agricole până la societăţi mari de telefonie şi  IT&C.

Având la dispoziție informaţii de contact, precum si informații de tip juridic, economic sau financiar atât de utile departamentelor de vânzări şi marketing, poţi testa piaţa, poţi planifica activitatea şi poţi măsura rezultatele în timp scurt, la costuri mici şi cu efort minim. Catalogul lista firme oferă posibilitatea creşterii vânzărilor prin selectarea de noi potenţiali clienţi din baza de date, folosind profilul clienţilor tăi actuali.

Verificarea colaboratorilor te poate scuti de situaţii neplăcute. Să ai un client sau să câştigi un contract bun nu este suficient, ci trebuie ca acesta să fie îndeplinit integral şi la timp. Verificand istoricul companiilor, afli dacă o firmă are datorii sau restanţe la bugetul de stat, dacă este în insolvenţă, dacă acţionarii au falimentat firme în trecut şi mai mult decât atât, poţi afla în ce dosare comerciale şi/sau penale a fost implicată o companie. În concluzie, înainte de a semna un contract, verifică şi analizează foarte atent posibilul tău partener şi evită în acest fel să fii dezinformat, să iţi blochezi investiţia sau mai grav, să creditezi în necunoştinţă de cauză un rău platnic!

Pentru satisfacerea nevoilor pieţei, actualizarea bazei de date se face in timp pe parcursul a cateva luni, mai exact de 2 ori/an, asta si datorita volumului mare de informatii. Astfel reusim sa acoperim cât mai multe dintre cerinţele şi sugestiile utilizatorilor.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments