Cati bani castiga fetele care fac videochat?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cu totii stim de existenta acestui job, multi il condamnam, altii il agream. Nu vreau sa imi dau cu parerea in privinta asta pentru ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Articolul acesta este strict din punct de vedere al afacerii, o sa comentez despre cum se fac bani din asta.

Potrivit ultimelor statistici, se pare ca in plina criza economica studiourile de videochat si-au marit profiturile chiar si cu 500%. Sunt studiouri de videochat care au o cifra de afaceri chiar si de 1 milion de euro anual. Desigur, o parte din banii castigati revin si fetelor care lucreaza ca modele de videochat.

Cum se castiga bani din videochat?

Practic, fetele fac conversatie cu diversi domni pe chat, majoritatea din afara tarii. Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Cu cat vorbesc mai mult in fata camerei cu atat fetele castiga mai multi bani. Conversatiile dintre modele si clienti pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Salariul mediu al unui model de videochat este cam de 2000 de euro. Salariu lunar variaza intre 1000 si 5000 de euro.

In concluzie, se pare ca romancele noastre stiu sa isi vanda frumusetea si sa castige bani frumosi. De asemenea, iata ca exista si oameni care fac bani in aceste vremuri grele pe care le traim…

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca

Se castiga chiar foarte bine. Dar desigur asta se raporteaza la stilul de viata a fiecarei persoane.

Isaura

Cred ca veniturile mari sunt principala atractie pentru toate cele care lucreaza in videochat.