Ce este netflix? Tot ce trebuie sa stii inainte sa ai un abonament netflix!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Netflix este un serviciu de streaming extrem de popular care va permite sa vizionati o vasta biblioteca de filme si emisiuni TV pentru un singur pret lunar, un abonament pentru filme si seriale! Serviciul a devenit la fel de ca Youtube, pentru ca se poate utiliza serviciul pe aproape orice dispozitiv care are un ecran, inclusiv telefoane, tablete și set-top box-uri.

Iată tot ce trebuie să știți pentru a începe cu Netflix.

Ce este Netflix?

Netflix este un serviciu online care va permite sa vizionati mii de filme, seriale si emisiuni TV prin internet. Netflix are aplicatii pentru aproape orice dispozitiv sub soare, cum ar fi telefoane, tablete, televizoare smart tv etc.

Inchiriem filmul sau spectacolul pe care vreau sa il vizionez?

Nu. Netflix este un serviciu de abonament, oferind acces la intreaga sa biblioteca de continut pentru un singur pret lunar.

Preturile sunt urmatoarele:

  • 7.99 Euro – Aboanment simplu fara streaming HD si 1 singur dispozitiv
  • 9.99 Euro – Aboament recomandat, avand streaming HD si 2 dispozitive simultan
  • 11.99 Euro – Abonament 4K – recomandat doar daca ai televizor 4K sau sunteti 4 prieteni care vor sa imparta costurile pentru un abonament netflix la 3 euro/luna

Ce este netflix? Tot ce trebuie sa stii inainte sa ai un abonament netflix! - Refu.ro

Ce fel de TV si filme pot gasi pe Netflix?

Netflix are de toate, de la filme mai noi si sezoane recente la anumite seriale populare la o gama larga de seriale favorite vechi. De exemplu, compania are un acord cu Disney pentru a fi unul dintre primele puncte de vânzare pe care puteti gasi cele mai recente filme Marvel si Disney, dupa ce au fost lansate pe video acasa. De asemenea, au avut o intelegere cu The CW pentru a obtine sezoanele show-urilor retelei pe serviciu imediat dupa incheierea lor.

Dincolo de continutul din oferte, Netflix are propriile filme si emisiuni originale, mult in aceeasi directie ca si HBO sau Showtime. Acestea includ o serie de seriale bune realizate din bugetul Netflix.

Netflix ofera noi episoade din sezonul curent al emisiunii, in timp ce inca mai difuzeaza?

Netflix a ramas departe de a adauga episoade unice ale emisiunilor de televiziune, preferând in schimb sa astepte pâna când se incheie un sezon inainte de a incerca sa-l aduca pe serviciu, cel putin in SUA. Cu propriile emisiuni, compania a experimentat eliberarea unui numar limitat din episoade de câteva ori, dar Netflix a devenit cunoscut ca un loc pentru programele de bâzâit, si sa aplecat intr-adevar in aceasta idee.

Deci este ca Apple Music sau Spotify, dar pentru filme si emisiuni TV?

Da si nu. in timp ce biblioteca Netflix de streaming este extinsa, nu este la fel de exhaustiva ca cele ale serviciilor muzicale de streaming mari. in plus, datorita acordurilor pe care Netflix le face cu proprietarii de continut precum studiourile si retelele TV, biblioteca serviciului este mai mult o usa rotativa decât cea a unui serviciu muzical, multe emisiuni si filme au anumite acorduri de difuzare pentru anumite colturi ale lumii, de exemplu Netflix Romania nu are The Walking Dead si alte seriale populare din cauza licentei de distribuire a serialului in Romania etc.

De ce filmele si emisiunile nu stau permanent pe Netflix?

Ah, asta e visul, nu-i asa? O biblioteca Netflix in continua crestere, care nu devine niciodata mai mica. Din pacate, tranzactiile facute de Netflix cu proprietarii de continut (de exemplu, studiouri si retele) impiedica compania sa pastreze totul pe serverele sale pentru totdeauna. Indiferent daca acordurile sale au acesti furnizori de continut cu canale prin cablu premium, o versiune video de acasa sau un alt factor, problema este ca acea companie nu va vedea ca are o afacere buna pentru a-si pastra continuu continutul pe Netflix. Totul conteaza ce contract a fost semnat initial, daca este o suma importanta de bani contractul probabil este consistent si o sa stea ani seriosi in librarii anumite seriale,

Cât de des frecventeaza filmele si emisiunile TV si parasesc Netflix?

Destul de des. Netflix actualizeaza in permanenta biblioteca, adaugând si eliminând continutul, daca nu in fiecare zi, apoi cel putin in fiecare saptamâna. in special, prima data din fiecare luna adesea vede un aflux de titluri noi in catalogul Netflix, precum si un numar de plecari. Daca ai abonament netflix romania o sa primesti saptamanal un email in care iti sunt prezentate cele mai noi filme, seriale sau documentare adaugate pe Netflix Romania.

Netflix in mod offline pentru filme si seriale?

Serviciul beneficiaza de netflix offline pe telefon si tableta, unde anumite filme si seriale se pot descarca local in telefonul tau, fiind o optiune excelenta pentru momentele cand bateria telefonului (semnalul 3g, 4g consuma mai multa baterie) nu te ajuta sau semnalul de internet este foarte slab.

Cum pot sa fac un abonament netflix romania?

Pentru a incepe este necesar sa accesezi https://www.netflix.com/ro/ apoi iti alegi tipul de abonament dorit si te bucuri de continutul video. Beneficiaza de la inceput de 30 de zile gratuite.

Ce este netflix? Tot ce trebuie sa stii inainte sa ai un abonament netflix! - Refu.ro

 

Mai multe informatii legate de netflix: https://ro.wikipedia.org/wiki/Netflix

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments