Ce nu trebuie sa ne lipseasca atunci cand organizam un eveniment tip catering

Catering-ul este vital pentru “sanatatea” majoritatii evenimentelor. Mancarea buna reuneste oamenii, iar furnizorii de mancare ofera mancare pregatita cu drag pentru ca oaspetii sa se bucure. Totusi, nu este suficient sa se furnizeze mancare buna la un eveniment, ci trebuie ca evenimentul in sine sa fie “tratat “exceptional de bine. Asta inseamna planificarea in detaliu a marelui eveniment. Luati in considerare pasii care trebuie parcursi si notati-i. In primul rand, fiecare membru al echipei trebuie sa stie exact ce are de facut. Planificati totul de la consumabile pana la timpul necesar, astfel incat sa finalizati evenimentul cu succes. Unul dintre cele mai bune moduri de a incepe planificarea este uitandu-va la o lista de verificare pentru catering. Ganditi-va la el ca la planul dvs. de inventar de baza si verificati fiecare articol inainte de a parasi bucataria in ziua cea mare.

Lista de verificare are in vedere atat elemente decorative, cat si functionale. Cu instrumentele si echipamentele potrivite, evenimentul va arata uimitor, iar oaspetii vor avea tot ce au nevoie pentru a manca. Printre acestea se numara consumabile catering. Iata o serie de produse pe care trebuie sa le aveti pe lista de verificare pentru un eveniment de tip catering: farfurii unica folosinta, tacamuri de unica folosinta, pahare de unica folosinta, fete de masa, servetele din hartie, solnite pentru sare si piper etc. Cea mai mare parte dintre aceste produse poate fi gasita la magazinul online ktering.ro. De la pahare plastic si pana la folie de aluminiu, acest magazin online pune la dispozitie consumatorilor o gama impresionanta de consumabile de catering, la preturi foarte competitive. Echipamentul si consumabilele potrivite fac distribuirea mancarii si a bauturilor mai usoara pentru oaspetii evenimentului. Incercati sa obtineti un echilibru cu aspecte elegante si rezistente pentru cele mai bune rezultate.

Pregatirea pentru catering in afara locatiei

O lista buna de verificare a echipamentelor de catering este si mai importanta atunci cand finalizati un proiect in afara amplasamentului. Exista mai putine materiale disponibile, iar daca nu aduceti articolele potrivite, acest lucru v-ar putea strica un eveniment. Pe langa farfuriile si paharele de plastic, precum si tacamurile amintite mai sus, la un eveniment ce se desfasoara in afara locatiei, mai este nevoie de:

-Folie de aluminiu – Pentru acoperirea si protejarea produselor alimentare in timpul transportului.

-Dezinfectant de maini – Pentru a mentine mainile curate pe tot parcursul servirii.

-Saci de gunoi- Pentru a arunca servetele murdare si alte resturi.

-Recipiente izolate – Pastrati mancarea calda sau rece, pastrand-o izolata in timpul tranzitului.

-Cani de apa – Daca nu este disponibila apa in locatia respectiva.

– Caserole alimentare de unica folosinta – Pentru depozitarea tuturor alimentelor pentru eveniment.

Indiferent de tipul de eveniment pe care il organizati, este important sa aveti o lista de control pe care sa va bazati. Este, de asemenea, o idee buna sa includeti o lista de verificare a alimentelor pentru catering. Concentrati-va pe detalii atunci cand planificati si acordati intotdeauna mai mult timp decat va trebui pentru a evita greselile. Incepeti sa va automatizati lista de verificare a evenimentelor si sa va aprovizionati din timp cu consumabile catering de la ktering.ro.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments