Ce sistem de supraveghere video este potrivit pentru o locuinta cu spatiu mic?

Traim intr-o lume dinamica, dominata de viteza, cu tehnologii tot mai avansate care isi fac firesc loc in activitatile noastre de zi cu zi si constatam ca de multe ori ne ramane putin timp pentru noi insine, ne raportam la familie si la un cerc restrans de prieteni, cu care ne straduim sa-l petrecem intr-o maniera cat mai placuta. Si pentru ca in multe situatii traim sub imperiul neprevazutului si ni se intampla sa avem senzatia, uneori chiar certitudinea ca nu detinem controlul, ca nu putem sa prevedem diverse situatii cu care ne confruntam, ne vom stradui sa amelioram cat mai mult aceasta stare de lucruri, marcata de incertitudine.

Printre lucrurile pe care le putem face in acest sens si care sunt menite sa ne ofere mai multa liniste, siguranta si protectie este instalarea in casa noastra a unui sistem de camere de supraveghere video, care prezinta o serie de avantaje considerabile. Daca posibilitatile financiare nu ne permit montarea celor mai sofisticate sisteme si nici dimensiunile casei nu sunt unele mari, ne putem orienta totusi catre echipamente speciale care pot intruni conditii extrem de satisfacatoare si fara a fi nevoiti sa dam din buzunar sume de bani care sa ne depaseasca bugetul disponibil pentru o astfel de investitie.

In cazul in care nu va numarati printre cei pasionati de acest domeniu si oricat v-ati documentat in aceasta privinta nu ati reusit sa luati o decizie potrivita, aveti la indemana oferta cu kituri de supraveghere video, care reprezinta pachete complete, cu toate piesele necesare gata imbinate de catre profesionisti, impartite in mai multe categorii, in functie de rezolutiile camerelor de supraveghere din dotare si de dimensiunile spatiilor care vor fi monitorizate.

Astfel, cea mai potrivita optiune in cazul unor spatii mai mici, fie ca este vorba despre o locuinta, un spatiu comercial sau un birou, este un kit de supraveghere video cu o rezolutie suficient de buna, respectiv 720 p/HD, cu camera de supraveghere de un megapixel, care face posibila recunoasterea faciala pana la o distanta de 10 metri. Acest echipament este dotat cu senzor de miscare, are unghiul de vizualizare de 92 de grade, iluminator extrem de util pe timpul noptii, cu capacitate de pana la 20 de metri, unitate de inregistrare de tip DVR si in functie de preferinte fiecaruia poate fi configurat in mai multe variante.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments