Refu Blog

În intreaga lume, transportul unei încărcături mari, supradimensionate,  se supune unei legislatii speciale, fiind deci important să cunoașteți cerințele legale pentru fiecare stat in situatia spre exemplu a unui astel de transport agabaritic de utilaje .

Din acest motiv și multe altele, navigareaîn lumea specializată a transporturilor cu platformă poate fi dificilă, maiales atunci când se transportă încărcături supradimensionate, cum ar fitractoare, combine, buldozere, macarale, grinzi de oțel, lame eoliene sau caseprefabricate.

Atunci când vă pregătiți să transportati oastfel de incarcatura, este important să cunoașteți dimensiunile și greutateaexactă a transportului dvs. pentru a planifica tipul corect de echipament și aefectua livrarea în funcție de așteptările clientului.

Ce trebuie sa stiti despre transportul agabaritic • Refu Blog

Ce trebuie sa stiti inainte de a solicitaun astfel de transport:

1.Cunoașteți limitele legale pentru încărcările cu platformă

Limitele legale pentru greutate, latime siinaltime pentu transporturi pentru transporturi sunt bine documentate și destulde consecvente de la stat la stat.

Pentru reglementări specifice, consultațidepartamentul de transport al fiecărui stat

2.Cum să aflați dacă încărcătura dvs. este supradimensionată

Restricțiile de greutate sunt aplicate pe obază per axă. Este posibil ca un transport să nu depășească limita de greutatetotală, dar poate depăși limitele pe osie. În acest caz, modificarea pur șisimplu a încărcăturii poate face transportul legal și poate elimina necesitateaautorizațiilor speciale.

Măsurarea mai comună care împinge loturileîn categoria „supradimensionată” este lățimea. Orice lucru de peste8,5 metri lățime este considerat încărcare supradimensionată; expedițiile cu  lățime marita pot necesita unu sau douăvehicule pilot în partea din față și / sau din spate a camionului cu platformă.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment