Cel mai simplu mod sa te abonezi prin email

Cel mai simplu mod sa te abonezi prin emailCel mai simplu mod sa te abonezi prin email la articolele care ti se par interesante, in asa fel lasi informatia sa vina la tine, nu stai sa o mai cauti din site in site, poate chiar si uiti anumite site-uri sa le mai verifici. De ceva timp am descoperit blogtrottr.com un site care-ti ofera serviciul de a livra spre adresa ta de email informatiile din continutul rss care te intereseaza pe tine.

Sa presupunem ca intri pe un blog care scrie in mai multe categorii, dar pe tine te intereseaza doar o anumita categorie, in felul asta doar adaugi link-ul rss catre categoria care te intereseaza si astepti sa-ti vina mail de fiecare data cand articolul este scris, daca-ti este frica ca primesti prea multe mail-uri zilnic, poti sa intri in contul tau si doar sa modifici setarea pentru distribuire. Poti sa setezi sa-ti vina 1 data pe zi de la fiecare site in parte.

Un exemplu bun din partea mea ar putea fi acesta, eu urmaresc mai mereu Astronomy Picture of the Day Archive si sectiunea de fotojurnal In Focus de la The Atlantic, de multe ori mai uit sa intru sa vad cand apare ceva nou, dar de ceva vreme primesc pe mail cand apare ceva nou, si asa reusesc sa nu pierd nimic din ce ma intereseaza, si de ce nu, sunt sigur ca mai sunt si alte persoane care patesc ca mine, asa ca le pot recomanda un cont pe Blogtrottr.

Cel mai simplu mod sa te abonezi prin email la subcategoriile Reddit

Mai mult de atat, pentru cei care sunt mereu atenti la Reddit, pentru nu a avea probleme cand adaugi link-ul este recomandat sa pui .rss la sfarsit, de exemplu reddit.com/r/categoria-aleasa/.rss apoi pui link-ul in blogtrottr si astepti cuminte sa-ti vina mailurile.

Daca mai stie cineva si alte site-uri asemanatoare, nu ma supar daca lasa un comentariu, poate exista un site mai bine structurat decat cel care l-am gasit eu, cine stie.

Tu cum iti administrezi abonamentele la articolele de pe alte bloguri?

1
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Razvan
Vizitator
Razvan

Am incercat si eu metoda asta, foarte tare mi-am pus in jur de 10 site-uri care le tot urmaresc si dupa 2 zile de cand il folosesc imi trimite cateodata instant dar si la 20 min.