Livrez Dragoste in Tara lui Andrei

Livrez DragosteLivrez Dragoste in Tara lui Andrei, nu suna urat deloc, proiectul celor de la Arta Nu Musca are intrare libera in Tara lui Andrei, un proiect care mie imi place foarte mult. In ce consta mai exact proiectul?

Ce este Livrez Dragoste?

Livrez Dragoste este un proiect care a luat prima oara nastere sub forma unei idei prin toamna lui 2013, unde Loredana si Cristina (Arta nu musca) si-au imaginat cum ar fi ca oamenii sa primeasca fara nicio ocazie speciala scrisori de la cei dragi. Scrisorile sunt scrise de mana, cu stiloul pe o foaie de hartie reciclabila. Pentru a fi vizual si mai frumos, fiecare scrisoare are si un sigiliu frumos.

Proiectul nu are un singur target, scrisoarea poate fi adresata iubitului sau iubitei, poate fi oferita mamei sau chiar fiicei, de ce nu? Poate unui bunic sau catre un nepot drag, nu sunt exclusi nici colegii sau prietenii speciali, totul este doar sa vrei.

Livrez Dragoste te ajuta sa faci o surpriza placuta intr-o zi normala, pentru a face si tu o surpriza cuiva drag trebuie sa intri pe site-ul Livrez Dragoste si pur si simplu sa-si scrii gandurile acolo, ele vor ajunge pe foaie la cei dragi.

Pentru mai multe informatii despre proiect intra sa citesti articolul dedicat proiectului pe site-ul artanumusca.ro

Ce cauta Livrez Dragoste in Tara lui Andrei?

Proiectul a fost inscris in Tara lui Andrei pentru sustinerea campaniei in alte orase din Romania, momentan este vorba de Brasov si Cluj, mi-ar place sa stiu ca si alti oameni pot primii surprize de genul acesta la ei acasa, la ei la serviciu, sau intr-o anumita locatie predefinita. Este un proiect frumos care poate prinde destul de bine, ce este si mai frumos ca proiectul nu are o limita de varsta, o scrisoare poate fi trimis oricui, sentimentele sunt pentru noi toti.

Daca vrei sa aflii mai multe despre proiect si chiar sa votezi pozitiv proiectul, te invit sa citesti toate detaliile si te astept sa il votezi.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Cornel

O idee buna. Insa ca sa se extinda trebuie sa fie si profitabila 🙂

alina

din ce in ce mai multi romani incep sa-si aminteasca si de lucrurile simple care aduc mai multa bucurie decat orice lucru material

Raluca

Am auzit de ei la televizor si ulterior am dat de ei pe facebook. Foarte interesanta initiativa lor.