Prima televiziune UltraHD din lume (4K TV)

umax-uhd-4k-televisionPrima televiziune UltraHD din lume a fost lansata in Coreea de Sud, televiziunea se numeste UMAX si momentan ofera doar material video 4K in bucla, la fiecare 4 ore toate materialele video incep sa se repete, asta pana cand va fi adaugat continut nou UltraHD (UHD), momentan sunt oferite documentare, desene animate si concerte live. 

Pentru ca televiziunea este doar la inceput, sunt sigur ca vor fi foarte multe evenimente filmate si oferite la o rezolutie de 3840 x 2160, asta inseamna aproximativ 8 milioane de pixeli, de 4 ori mai multe detalii oferite prin noua rezolutie.

Pe langa televiziunea in sine, si consumatorii trebuie neaparat sa-si achizitioneze si un televizor compatibil pentru transmisiunea 4K, un televizor care impreuna cu tehnologiile actuale vor face imaginile sa arate incredibil, bineinteles acum este vorba mai mult de tarile puternic tehnologizate, dar ideea de transmisiune 4k direct prin cablu, fara sa ai nevoie de un adaptor special suna chiar bine, doar sa-ti lasi TV-ul sa-si faca treaba, si tu sa urmaresti fiecare emisiune sau film la o rezolutie 4K.

Mai jos este clipul care l-au urcat pe canalul lor de Youtube, sunt curios ce alte materiale video 4K vor publica in continuare.

 

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
YamashaRefuBogdan N Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bogdan N
Vizitator

E si pe nextgen sau RCS ? :))

Yamasha
Vizitator

Cine sa mai faca asta? Pro-ul este in deriva… digi e vai de el… cine sa mai aiba tehnologie noua? cati au televizoare 4k in Romania?!