LG G4 – Zvonuri aparute

LG G4 - Zvonuri aparute pana acum par complete, deja avem specificatiile complete pentru acest terminal. LG si-a facut un nume ca un furnizor premium de smartphone-uri in ultimii ani, spre disperarea lui Apple si Samsung. Nu e de mirare ca data de lansare a LG G4

LG G4 – Zvonuri aparute pana acum par complete, deja avem specificatiile complete pentru acest terminal. LG si-a facut un nume ca un furnizor premium de smartphone-uri in ultimii ani, spre disperarea lui Apple si Samsung. Nu e de mirare ca data de lansare a LG G4 este una dintre datele cele mai asteptate in acest an.

Acum, cu toate ca, LG G3 face inca valuri, atentia sa indreptat deja la ceea ce urmeaza. Potrivit ultimelor stiri, LG G4 este pe drum si acest telefon pare sa continue revitalizarea companiei de smartphone. Cele mai recente noutati arata ca cel mai important produs al LG v-a avea in dotare un cip Snapdragon 810 si o camera de 16 megapixeli – o lovitura pentru Snapdragon 801 si camera de 13 megapixeli a lui G3.

LG G4 - Zvonuri 2015

Zvonuri recente despre LG G4 au sugerat ca receptorul – indreptandu-se spre o lansare la mijlocul anului 2015. LG G4 ar putea fi construit cu uimitoarul ecran QHD G3 prin introducerea unor tehnologii de afisare flexibile la produsul finit – similare cu recentului LG G Flex.

LG G4 vine pregatit sa fie compatibil cu ultimul produs Google, Android 5.0 Lollipop OS, se crede ca dispozitivul va fi in concurenta directa cu iPhone 6 si viitorul Samsung Galaxy S6.

Compania face un usor pas inainte, deoarece s-a sugerat ca produsul emblematic urmator LG va adopta cu fermitate dimensiunile sale de tableta si dotari in propriul stil. In timp ce acest lucru ar face ca telefonul sa concureze cu Galaxy Note 4, ar fi un pas serios departe de eforturile anterioare ale companiei.

LG G4 ar putea avea cea mai mare rezolutie smartphone, daca informatia recenta este adevarata, un ecran 3K de 600ppi.

Rezolutia G4 este de asteptat sa fie foarte mare, cel mai probabil 1620 x 2880 dupa ce aceasta cifra a fost zarita pe un profil recent de agent pentru un dispozitiv numit LG-VS999 trimis la MyLgPhones. Acest lucru este considerat a fi G4 LG deoarece G3 a fost numit LG-VS9985 de Verizon.

Rezolutia 1620 x 2880 va fi foarte probabil prezentata pe un ecran de 5,5 inch, presupunand ca LG ramane la aceeasi dimensiune ca la G3. Asta se traduce printr-o rezolutie ce sfideaza ochi de 600ppi care este deja numit 3K. Desigur ca LG poate mari dimensiunea telefonului la 5,7 inch, lucru care ar face rezolutia de 579ppi – mai mare decat a oricarui alt telefon de pe piata in acest moment la aceasta dimensiune. Actualul rege este Samsung Galaxy S5 LTE-A, cu un ecran de 5.1-inch si o rezolutie de 576ppi.

In ciuda acestui fapt interesant sunt destul de reticient cand vine vorba de informatiile gasite pe internet, cu toate ca majoritatea informatiilor de pana acum nu au fost eronate.

Cele mai multe telefoane nu sunt inca nici macar de aceasta inalta rezolutie, pare putin probabil ca LG va dori sa-l impinga si mai mult standardele, desi nu e ridicol sa ne imaginam, LG poate totusi face acest lucru.

Sa speram ca G4 LG ajunge la Mobile World Congress (Congresul Mondial pentru Mobile) de la inceputul lunii martie.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments