Cele mai bune motive pentru a citi carti de dragoste

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cartile romantice sau de dragoste au fost si sunt inca in topul preferintelor cititorilor, mai ales in randul femeilor. Astfel de carti nu sunt doar o lectura placuta, ci o celebrare in cuvinte a iubirii si o speranta ca inca, acolo undeva, mai exista acele relatii perfecte, ca in povesti, cu multa dragoste, respect, bunatate. Multe femei spera ca daca vor citi o astfel de carte vor gasi intr-o buna zi marea iubire. Librariile din Romania abunda in carti de dragoste ale autorilor romani, dar si straini. De exemplu, la libraria online carti-beletristica.ro poti alege dintr-o colectie impresionanta de titluri si autori. Toate aceste carti sunt o oaza de liniste si visare pentru doamnele si domnisoarele care inca au incredere in romantismul de odinioara, in valorile unei relatii si casatorii.

 “Cina cu Picasso”, de Camille Aubray sau “Amantul japonez”, de Isabel Allende se regasec printre titlurile prezente pe site-ul acestei librarii. Iata care sunt insa cele mai bune motive pentru care ar trebui sa iubesti aceste carti:

Cele mai bune motive pentru a citi carti de dragoste - Refu.ro

1. Cartile romantice celebreaza si exploreaza diferite tipuri de dragoste. Toata lumea se indragosteste! Multumita acestui gen de carti, putem citi despre povesti de dragoste dintre capete incoronate si oameni de rand, despre muritori si vrajitoare, despre miliardari si secretare, iubiri imposibile si asa mai departe.

2. Cartile de dragoste sunt relaxante. De exemplu, daca citesti un thriller, pulsul iti creste si trebuie sa fii foarte concentrat. Insa, atunci cand citesti carti de dragoste este ca atunci cand asculti muzica de relaxare sau stai pe malul unui parau care curge lin. Nu trebuie sa te gandesti pentru ca actiunea “merge” atat de frumos, incat nu te va obosi. Da, nu sunt genul de carti stiintifice sau din care vei invata tainele universului, dar sunt carti care te vor linisti si binedispune.

3. Barbatii sunt perfecti. Nu spun ca in viata reala nu exista astfel de barbati, sau ca unele imperfectiuni nu ii fac atragatori pe domnii din viata noastra, insa, macar in vise, doamnele si domnisoarele au nevoie de un erou. Acesta trebuie sa fie precum printul pe cal alb, gata sa le salveze, sa vorbeasca cu ele, sa le sfatuiasca si asa mai departe. Nu numai ca acesti barbati din astfel de carti sunt superbi si poate chiar bogati, ci stiu mereu ce sa faca si ce sa spuna.

4. Complot si diversitate. Aproape ca nu exista carte romantica care sa nu aiba un complot, spionaj, mosteniri neasteptate, dispute, baluri, scoli, locuri de munca etc. Pentru fiecare tip de femeie exista acel roman ce o poate plasa in decoruri diferite, unde sa traiasca povestea de dragoste din carte.

5. Calitate. Desi multi oameni poate nu cred acest lucru, insa multe scriitoare de astfel de romane sunt niste autori fantastici. Au umor, sunt usor de citit, prezinta detalii minunate etc. Si cum sa nu fie carti bune cand astfel de romane te fac sa crezi si sa te detasezi?

6. Iubire. Ideea de iubire din aceste carti te va prinde si poate ca si tu vei vedea acest sentiment cu alti ochi. Chiar daca iubirile din astfel de carti sunt doar fictiune, merita sa le citesti pentru ca ce ar fi viata daca nu am avea si astfel de vise?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments