Cineva este pregatit si la miezul noptii sa se ocupe de mortul familiei.

Pare incredibil, dar exista oameni care doresc sa ajute familia indurerata, cand pierde pe cineva drag. Poti suna la miezul noptii si ei raspund si te consiliaza, dupa ce iti transmit sincere condoleante.

Ei se pozitioneaza alaturi de tine, in clipa aceea in care simti ca s-a prabusit o lume si ca ti s-au uscat radacinile.

Daca nu ar fi firmele de pompe funebre, care sa ofere servicii funerare ai fi nevoit sa iesi in lume afisandu-ti durerea si lacrimile, cu chipul distrus si sa ii indispui si pe cei din jurul tau in acest mod.

Cineva este pregatit la orice ora sa intevina sa iti usureze suferinta si sa inlature imaginile traumatizante din casa ta. Daca ai copii si asista la moartea cuiva din familie si mai tii si mortul in casa cele trei zile, va fi traumatizat pentru toata viata.

Cineva este pregatit si la miezul noptii sa se ocupe de mortul familiei. - Refu.ro

Firmele cele mai bune de servicii funerare iti menajeaza copiii si ii feresc de imagini ingrozitoare pe toti ai casei.

Exista persoane hipersensibile, care nu suporta sa vada ore intregi pe cel drag mort, in casa in care au impartit impreuna sute de bucurii.

In momentul in care se apropie ceasul mortii este bine ca persoanele foarte sensibile si copiii sa fie scosi din incaperea respectiva si langa muribund sa ramana cineva curajos, care il poate incuraja pana in ultima clipa si stie sa aprinda si sa tina o lumanare.

Nu supuneti copiii la chinuri supraomenesti, faceti exceptie numai daca cel care moare este un parinte si doreste sa isi vada copilul inainte de a muri!

Dupa ce a vut loc decesul, suna la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0722 882 411 sau 0761 588 895 si puneti la punct detaliile, iar ei vor veni, vor patrunde in casa discret, fara sa sperie locatarii sau vecinii si vor prelua mortul.

Mai departe, vor pune la punct totul intr-un timp record, iar tu si cei ramasi in viata nu veti mai trai cele mai agitate zile, ci veti avea timp sa acceptati situatia si sa participati decent la inmormantarea organizata perfect de ei.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments