Refu Blog

Advertorialelesunt parte importanta din optimimizarea SEO a unui website si sunt cea maiputernica metoda din promovare online, prin care site-ul promovat va deveni maivizibil in mediul online.

Ce este SEO?

SEO sau SearchEngine Optimization este optimizarea pentru motoarele de cautare pentru a primimai mult trafic organic din motoarele de cautare. Spre deosebire de campaniileads Facebook Ads sau Google Ads unde trebuie sa platesti pentru fiecare clickpe care vizitatorul il da pentru a ajunge pe site-ul promovat, prin SEOvizitele sunt gratuite, naturale.

Optimizarea unuiwebsite este impartita in optimizare SEO on-page, faza in care toate setarilenecerare se fac la nivelul site-ului si optimizare SEO off-page, etapa in carecumparam advertorialesau incepem o campanie deadvertoriale online premium pentru ca site-ul sa devina mai vizibil incautari.

De ce ai nevoie de SEO?

In primul randpentru trafic si beneficiile pe care le putem avea de pe urma acestuia. In ziuade azi peste 75% din vizitatorii care ajung pe un site sunt din cautarile organicede pe motoarele de cautare, ceea ce poate insemna un volum enorm de cautari lacare tu nu ai  inca parte.

Desii vorbim deun trafic foarte mare ca si statistici, totusi majoritatea vizitatorilor nutrec de prima sau cel mult a doua pagina de rezultate ale cautarilor. Aiciintervine SEO, optimizarea site-ului tau prin care se va regasii in cautariledin prima pagina, beneficiind astfel de trafic organic de la persoane directinteresate de ceea ce oferi.

Motoarele decautare sunt indispensabile, traim in era smart in care totul se face de pemobil si oamenii au acces foarte usor la informatii.

In ce consta promovarea online?

Atunci cand vorbim de promovarea online a unui site ne referim in primul rand la link building, metoda prin care site-ul tau isi va dezvolta profilul de linkuri, devenind astfel vizibil in cautari.

Procesul princare sunt obtine link-urile relevante este unul complex si nu trebuie facut lavoia intamplarii. Este foarte important ca site-ul pe care publiciadvertorialul sa fie unul cu autoritate mare, sa nu fie o ferma de linkuripentru ca ai putea fi penalizat, sa fie un site care are o activitate relevantacu cea pe care o oferi tu.

Procesul de link building este unul lung, iar grabirea acestuia poate atrage penalizarea site-ului.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment