Cu programele Work And Travel castigi experienta si bani de buzunar timp de trei luni

A trecut si ultima sesiune, ai terminat studiile de licenta, poate de masterat, esti in vacanta! E prima ta vacanta de „profesionist” cu diploma, asa ca nu trebuie sa o pierzi doar stand la soare si uitandu-te la valurile marii. 

Ce ai putea face ca sa ai si un ban in plus de cheltuiala pentru anul ce vine si pentru primul tau job in tara si sa te distrezi, sa inveti lucruri noi, sa cunosti oameni si locuri interesante? O varianta excelenta din toate punctele de vedere este accesarea unui program work and travel in UK

Ca sa te inscrii trebuie sa vorbesti englza minim B1, sa fii dispus sa stai in UK trei luni, toata vara. Restul il vor face pentru tine cei din echipa firmei are intermediaza plasarea de personal in UK in programele Work and Travel. 

Asistenta permanenta este data in pregatirea dosarului, in obtinerea job-urilor, in pregatirea pentru interviuri, daca e cazul, dar si pentru achizitionarea biletelor de avion. 

Promotiile si ofertele de calitate puse la dispozitie de firmele care se ocupa de programele work and travel in UK, numarul mare de variante de job-uri si partenerii seriosi si verificati, conditiile de cazare bune din UK si contractele de munca legale sunt cateva avantaje de care te poti bucura odata ce ai intrat in acest tip de program. Inscrierile se fac rapid online, dosarul va cuprinde cazier, adeverinte medicale, de libera circulatie, copie C.I., C.V., recomandari. 

Pe langa faptul ca ai si primul tau job intr-un domeniu care iti place poti sa vezi niste locuri foarte interesante, poti avea contact direct cu o alta cultura, poti sa inveti mai bine limba vorbind cu cei care locuiesc acolo si s-au nascut acolo. 

Esti castigat si pentru ca vei avea bani la finalul lucrului acolo, vei invata lucruri utile, te vei putea reintoarce daca ti-a placut ca sa lucrezi in continuare cu un contract de munca in acelasi domeniu.

Pe langa toate astea iti petreci timpul facand ceva util, ai ce face toata vara, te pregatesti si pentru viitorul tau job si afli ce te pasioneaza in ce meserie esti bun, ce poti face mai bine.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments