Cum alegi cea mai buna tabla magnetica

Prezentul ne invata cum sa acordam cat mai multa atentie lucrurilor ce ne inconjoara. Cu o gama larga de produse avand aceleasi caracteristici sau similare, puse la dispozitia publicului, decizia oricarei achizitii poate fi una dificila. De aceea, potentialii cumparatori se bazeaza adesea pe recenziile din mediul online. Astazi, va vom prezenta un mini-ghid pentru alegerea de tabla magnetica.

Ce trebuie sa aiba potentialul cumparator in vedere la achizitia unui astfel de sistem de afisare?

In primul rand, aspectele principale, siguranta acesteia si ergonomia – O tabla magnetica buna trebuie sa fie realizata din materiale de o calitate superioara, care sa denote durabilitate si rezistenta impotriva zgarieturilor si denaturarii. De asemenea, este necesar ca, pentru utilizarea in cadrul salilor de clasa – dar nu numai! – sa fie aleasa o rama ale carei colturi sa fie rotunjite. Mai mult decat atat, sistemul de prindere de perete – fie cu adeziv, fie cu dibluri – trebuie sa fixeze tabla cat mai stabil posibil, pentru a evita eventualele pericole.

In al doilea rand, functionalitatea acesteia – Este necesara includerea, in partea inferioara, a unui raft de mici dimensiuni pentru depozitarea markerelor si a bureteilor de curatare. De asemenea, suprafata magnetica a tablei trebuie sa permita atasarea, cu ajutorul unor magneti de mici dimensiuni, a notitelor, pozelor sau orice alt tip de afisaje.

Mai mult decat atat, acestea pot fi achizitionate si personalizate dupa propriile nevoi – Tablele magnetice se folosesc in diferite spatii, precum: sali de clasa sau amfiteatre, in cadrul unei conferinte sau prezentari sau pur si simplu acasa – pentru o modalitate organizata de a planui treburile de zi cu zi. De aceea, nu exista un model universal care sa acopere toate nevoile, ci mai multe tipuri, pentru ca posibilii clienti sa poata alege in functie de marime, materialul ramei, finisajul acesteia.

Exista posibilitatea de a alege o tabla magnetica tip combo, care sa fie impartita in doua suprafete distincte: una magnetica, destinata scrierii cu marker-ul, iar cea de-a doua din pluta – pentru atasarea de biletele, liste, poze. Pentru un plus de culoare, nu numai daca sunt destinate utilizarii de catre copii, ramele pot fi alese in diferite nuante.

In cazul in care utilizarea acesteia se realizeaza numai in anumite zile ale saptamanii si nu este necesara prezenta permanenta a acesteia, clientul trebuie sa opteze pentru varianta prevazuta cu rotile, pentru o usoara deplasare si depozitare. In plus, exista table magnetice cu dubla suprafata, solutie eficienta in cadrul prezentarilor.

Un ultim sfat consta in alegerea unei garantii cu valabilitate extinsa, deoarece prin expunerea si folosirea de catre un numar mare de oameni, rotilele se pot uza, sistemul de rotire se poate strica sau suprafata poate ajunge la un anumit nivel de deteriorare, astfel incat sa nu mai permita aderenta marker-ului.

Concluzionand, tablele magnetice pot fi folosite de catre toata lumea, fie ca este vorba de mediul de munca, fie acasa, pentru copii, ele reprezentand alegerea ideala pentru prezentari captivante in timpul sedintelor, pentru planificari fara cusur, acasa, dar si pentru desenele creative ale copiilor.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments