Ofera-i un motiv sa stea mai mult afara. Cumpara-i o trotineta electrica

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

La varste ceva mai marisoare copiii au nevoie de cat mai multa miscare si de stat in aer liber, departe de orice ecrane, de orice fel. Problema este ca micutii se cam plictisesc si revin in casa sau nu vor sa mearga la plimbari lungi pentru ca e obositor pentru ei si calculatorul sau telefonul sunt mai interesante. O metoda buna prin care ii puteti face sa stea mai mult afara si sa faca si miscare, exercitii fizice este cumpararea unor trotinete electrice de mare autonomie.

Practic avem o trotineta cu un motor puternic ce simplifica deplasarea, nu faci efort, te relaxezi, micutii pot sa se distreze in voie si sa observe e in jur in timp ce trotineta ii duce in directia dorita. Ecologica si usor de manevrat, trotineta electrica are un design compact, usor de depozitat oriunde, e din aluminiu rezistent si e foarte usor de transportat dintr-un loc in altul.

Care e viteza unei trotinete electrice?

Viteza de deplasare a unor trotinete electrice de mare autonomie se regleaza rapid cu ajutorul unui buton pentru acceleratie pe ghidon, viteza maxima e de pana la 20-30 km/h, autonomia de deplasare ajung la 30 km fara reincarcare. Motoarele puternice si incarcarea rapida acumulatoarelor, rotile speciale pentru drumuri cu denivelari si rezistente la socuri, frana electronica, declansatoarele usor de manevrat, iata alte avantaje ale unei trotinete electrice.

In 120 de minute esti gata de drum, dimensiunile suportului pentru picioare sunt gandite special pentru micuti, aderenta e buna, asa ca orice deplasare e una foarte sigura. Trotinetele electrice sunt la fel de bune si pentru adulti, au viteze ceva mai mari si sunt mai solide, sunt usor de folosit si la moda, mai ales daca nu vrei sa folosesti bicicleta in zilele calduroase. Preturile trotinetelor sunt accesibile, se pot comanda si online cu reduceri substantiale, livrarile sunt rapide, asa ca puteti merge data viitoare cand plecati in calatorie cu intreaga familie pe doua roti.

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments