Cursuri dansul mirilor pentru clipe de neuitat

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Dansul mirilor la nunta este momentul principal si cel mai asteptat, deoarece anume el da start distractiei, si pentru ca sa fie superb va propunem cele mai bune cursuri dansul mirilor Bucuresti. Aceste cursuri dansul mirilor se desfasora in studioul Dance with me studio cu cel  mai bun         coregraf-Burtescu Dumitru-Goby. Dansul mirilor poate fi un adevarat spectacol daca este slefuit, si veti avea parte de aceste clipe minunate, fiindca profesorul-coregraf are o experienta mai mare de 15 ani in dans si balet. Veti avea parte de dansul dorit cu cea mai buna coregrafie.

Cursuri dansul mirilor Bucuresti pentru orice necesitate si dorinta

Fiecare dans al mirilor este diferit, fiindca urmam mereu dorintele si necesitatile clientilor nostri. Unii doresc un dans haios care va distra toti invitatii nuntii, iar altii doresc un dans cat mai sentimental prin care vor arata povestea sa de dragoste. Iar altii chiar mai curajosi aleg sa isi schimbe tinuta pentru o coregrafie spectaculoasa. Un dans este uimitor, si cel mai uimitor fiind dansul mirilor, fiindca el inseama incheierea unei relatii fermecatoare si inceperea unei casnicii frumoase. Fiecare melodie este aleasa de client. Melodia va fi fundalul iar miscarile vor fi cuvintele, care impreuna vor crea cel mai frumos basm al dragostei. Fiecare pas de dans va fi admirat cu cea mai mare atentie si gingasie, iti oferim cele mai bune cursuri dansul mirilor Bucuresti pentru o nunta de neuitat.

Cursuri dansul mirilor pentru un dans magnific

La un moment dat un cuplu minunat doreste sa isi uneasca sufletele print-o nunta care neaparat trebuie sa fie magnifica, si sa fie marcata printr-un dans superb al mirilor. Prin intermediul acestui dans perechea isi declara sentimentele in fata tuturor prietenilor si rudelor. Dansul neaparat trebuie sa fie original si sa dovedeasca ca sunt perfecti unul pentru celalat. Nunta este momentul magic in care mireasa este o adevarata printesa si mirele un print, inconjurati de cele mai dragi persoane, cu cele mai sofisticate ornamente florale, care creaza de le sine atmosfera unui basm magnific. Vei avea parte de cele mai bune cursuri dansul mirilor Bucuresti, ca inceperea si deschiderea ringului de dans sa fie pe cinste.

Ce ne ofera Dance with me studio in cursuri dansul mirilor Bucuresti?

In aceste cursuri dansul mirilor noi va oferim:

  • Coregrafii originale, care se potrivesc stilului si capacitatilor dumneavoastra.
  • Consultare in faptul de alegere a melodiei sau a mai multor si prelucrarea lor.
  • Un profesor cu o experienta de 15 ani in dans si in balet.
  • Alegera intre pachetele de 5 sedinte sau de 10 sedinte, noi suntem capabili sa va oferim o coregrafie superba pentru orice dans.
  • Stabilirea programului conform timpului dvs. liber.
  • O sedinta de dans particulara dureaza doar 90 de minute.
  • In fuctie de complexitatea coregrafiei dorite variaza si numarul de sedinte, va putem garanta ca un numar mic de sedinte va vor fi destule pentru un vals sau un tango.
  • Plata pentru pachetul ales se face la prima sedinta.

Pentru a afla mai multe despre noi acceseaza site-ul www.dancewithmestudio.ro

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments