De ce imi plac telefoanele inteligente?

Telefoanele mobile inteligente sunt din ce in ce mai performante. Daca acum cativa ani ne miram de lipsa clasicelor taste, acum avem telefoane cu ecrane generoase, telefoane mobile inteligente care se conecteaza la televizor , telefoane pline de jocuri si tot felul de aplicatii.

La inceput nu eram foarte fascinata de telefoanele inteligente. Acum insa, imi plac foarte mult. Un motiv principal e faptul ca pot folosi Internetul mult mai simplu. Mereu am cate ceva de vazut si de facut in mediul online. Pentru asta am nevoie de un ecran generos si o conexiune la Internet.

Trebuie sa recunosc si faptul ca imi place sa joc jocuri. E mult mai placut sa poti juca tot felul de jocuri moderne, jocuri care exista si pe PC. Experienta e mult mai placuta si nu trebuie sa stai mereu pe scaun la PC.

Iubesc telefoanele inteligente si pentru ca am mereu posibilitatea de a face poze clare si de a le posta rapid pe retelele de socializare. Nu trebuie sa mai descarc pozele de pe camera foto, ci le am direct in telefon.

Sunt o fire destul de activa si imi place sa am un stil de viata cat mai sanatos. Ei bine, aplicatiile pe care le instalez pe telefon ma ajuta. Sunt o multime de aplicatii interesante care iti pot veni in ajutor daca vrei sa ai un stil de viata sanatos.

Telefoanele inteligente sunt perfecte si atunci cand vreau sa ma uit la filme. Cand am de facut un drum mai lung, nu vreau sa mai am grija laptopului sau grija tabletei. Tot ce trebuie sa am la mine e telefonul mobil, iar pe el filme. Bateria ma tine destul de mult si in plus mi-am cumparat de la Rombiz si o baterie externa.

Tie de ce iti plac telefoanele inteligente? Sau de ce nu?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru