Dezinfecteaza rapid suprafetele cu alcoolul sanitar Dualexis

Dezinfecteaza rapid suprafetele cu alcoolul sanitar Dualexis - Refu.ro

Dualexis este un producator de alcool sanitar pentru igiena ranilor, a mainilor si a suprafetelor in spitale si unitati medicale, locuri comerciale si publice, in industria alimentara, farmaceutica si cosmetica, practici veterinare si gospodarii. Spirtul medicinal este extrem de potrivit pentru utilizarea de catre personalul medical pentru dezinfectarea sanitara si chirurgicala, precum si pentru adulti si copii, folosit fiind pentru igiena mainilor atunci cand calatoresc, dupa mersul in transportul public, dupa joaca, la scoala etc. Fiind ambalat intr-un recipient de 500 ml, este gata de utilizare. De asemenea,  il poti depozita intr-un recipient cu duza de pulverizare. Dezinfectarea se face rapid. Este eficient pentru dezinfectarea suprafetelor si obiectelor rezistente la alcool. Suprafetele si obiectele tratate pot fi pulverizate sau sterse cu alcool sanitar. Expunerea este de 15 – 60 secunde, dupa care spirtul se usuca pe suprafata iar aceasta ramane curate si dezinfectata.

Alcool sanitar Dualexis

Alcool sanitar Dualexis are o formula lipsita de aldehide, fara agenti de oxidare. Contine inhibitor de coroziune – protejeaza suprafetele si obiectele tratate. Expunere este scurta si are o gama larga de actiune. Are activitate virala completa (inclusiv HAV, HBV, VHC, HIV, virus gripal, Herpesvirus, Rotavirus, Enterovirus, Papillomavirus, Polyomavirus). Nu lasa urme pe suprafetele tratate si nu este necesara clatirea dupa tratament.

Spirt Dualexis

Spirt Dualexis este un produs cu activitate bactericida, incluzand activitate tuberculoida, fungicida si virala, pentru igienizarea mainilor in unitati medicale si de sanatate, in comert cu alimente si bauturi, in unitati publice – hoteluri, gradinite, scoli, institutii sociale, caminele de batrani, case de batrani, precum si pentru dezinfectarea chirurgicala a mainilor. Contine o concentratie de alcool de 70%. Produsul spirt Dualexis se aplica nediluat. Mainile sunt frecate timp de 30 de secunde pentru efecte bactericide si fungicide si timp de 60 de secunde pentru efectul virusului tuberculoza. Mainile trebuie sa fie bine hidratate pe toata durata expunerii. Dupa finalizarea dezinfectarii, mainile nu se clatesc, iar suprafetele dezinfectate sunt lasate asa sa se usuce.

Spirt medicinal Dualexis

Spirt medicinal Dualexis vine ambalat intr-un recipient din plastic cu dop, cu o cantitate de 500 ml. Cu acest produs pot fi dezinfectate instrumentele medicale, se pot trata suprafetele care permit tratarea cu alcool, instrumente medicale dentare, instrumentele de coafura, produse cosmetice, manichiura, pedichiura, produse de sanatate, igiena personal, pot fi dezinfectate chiar si manusile din cauciuc, tratarea suprafetelor pentru distrugerea si prevenirea mucegaiului, dezinfectarea rapida a mainilor in caz de urgenta.

Dualexis spirt sanitar

Dualexis spirt sanitar este ideal pentru curatarea si dezinfectarea rapida  a unor zone mici, suprafete inaccesibile, echipamente si aparate medicale, obiecte si ustensile. De exemplu, telefoane, mouse, tastaturi, aparate casnice, manerele usilor si ferestrelor etc. Raspuns complet virulent la virusul actual al coronavirus.

Dualexis alcool sanitar

Dualexis alcool sanitar este un dezinfectant atat pentru uz personal, casnic, cat si pentru uz profesional si general. Dualexis alcool sanitar  nu poate fi lavabil si are un continut ridicat de alcool – 70%. Dezinfectantul are o actiune bactericida, incluzand activitate fungicida, tuberculoida si virala. Preparatul este potrivit pentru: utilizarea in unitati medicale si in scopul igienei mainilor, in cladiri publice – scoli, gradinite, crese, case de batrani, case sociale, hoteluri, dezinfectarea chirurgicala a mainilor, in industria cosmetica si farmaceutica, utilizarea in practica interna si veterinara pentru dezinfectarea mainilor.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments