Explicatii legate de videochat

A sosit tipul sa dam videochatului ce este al videochatului si sa restabilim adevarul despre profesia de model videochat!

Ma deranjeaza cand toate fetele frumoase si inteligente din industria frumusetii sunt etichetate negativ, din invidie, fiindca privind cu maturitate lucrurile, fiecare persoana majora stie ca raspunde pentru faptele sale.
Sa faci videochat money-studio.ro nu inseamna in niciun caz, dupa cum eronat se crede sa joci in filme pentru adulti.

Nu este suficient sa fii frumoasa si atat ca sa fii model videochat, ci trebuie sa iti joci inteligent rolul de femeie-confident si sa fii toba de engleza. Actrita din filmele pentru adulti interpreteaza dupa cum ii dicteaza regizorul, dar modelul videochat este protagonist, regizor si dramaturg in acelasi timp. Ea, fata frumoasa din videochat, are libertatea deplina de a refuza un client care o agreseaza si de a nu executa ceea ce i se spune, daca acest lucru ii lezeaza demnitatea.

Modelul videochat presteaza o munca placuta contra unui salariu astronomic in conditii decente. Fetele care lucreaza pentru Money-studio nu sunt obligate sa se dezbrace si accesul la contul de internet este strict secret. Ele nu pot fi admirate sau solicitate de clienti din Romania, ci numai din strainatate.
Iata aspectele adevarate despre videochat:

-domeniul este deosebit de generos la capitolele: salarizare, conditii de munca, program flexibil si bonusuri. Nicaieri nu se ofera salariu de 5000 de dolari lunar unui debutant. In functie de performante, un model poate ajunge si la 20 000 de dolari pe luna. Cadoruile scumpe si excursiile completeaza sistemele de cointeresare materiala ale celor care lucreaza in sistem.

-modelul nu va avea niciodata contact fizic cu clientul sau si nu se vor cunoaste niciodata in mediul real, fiindca asa este gandit videochatul

-fetele nu lucreaza la negru, ci sunt angajate cu acte in regula si pentru ele se platesc toate taxele. La timpul potrivit, ele vor iesi cu pensii frumoase datorita perioadei petrecute in videochat.

-nimeni nu va sti unde lucreaza ele, fiindca site-ul este accesibil exclusiv din strainatate.

-meseria se poate practica atat timp cat modelul isi pastreaza frumusetea. Limitele de varsta sunt 18 ani (este obligatoriu ca fetele sa fie majore)-38 de ani.

-la retragere fetele vor fi nostalgice dupa conditiile de lux si programul flexibil de lucru, dar isi vor face ele insele o situatie materiala foarte buna.

-deoarece pensionarea este mult prea devreme, angajatele trebuie sa se gandeasca la planul B pe care sa-l puna bine la punct: ori isi deschid o afacere, ori termina o facultate si pot profesa ca doctor, inginer, profesor, judacator. Aceste profesii liberale si munca intelectuala nu exclude parcticarea videochatului pentru un timp, mai ales ca din banii ce vin din studio se poate asigura scolarizarea.

Nu judeca si nu aplica etichete, iar daca esti pusa in fata unei alegeri, alege in asa fel, incat sa nu-ti para rau ca ai irosit o sansa! Se spune ca sansa pe care o ai o data, pleaca repede si nu se mai intoarce.
Decat sa fii condamnata la saracie si mediocritate toata viata, mai bine alegi videochatul!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments