Felicitari, poze si materiale grafice de la aceasi firma!

 

 

Atunci cand ai o firma si doresti sa faci lucrurile ca la carte, in functie de anotimp sau sarbatoare, vei dori sa trimiti partenerilor tai de afaceri felicitari sau cataloage cu produsele tale. Astfel, vei mentine un raport de prietenie business foarte bun cu colaboratorii tai.  Firma addigital.ro poate sa ofere in timp rapid felicitari, poze si materiale grafice realizate la cea mai buna calitate.

De asemenea, aceasta firma ofera la cerere deplasari la sediul firmei pentru a intelege mai bine produsul dorit de catre client. Odata ce informatiile sunt asimilate de specialistii din interiorul firmei se trece la partea de brainstorming in care sunt testate idei.

De asemenea, pliantul este o foaie tiparita care se pliaza in doua sau in trei parti. Costurile sale de productie sunt scazute, dar la fel este si durata sa de viata.

In principiu, pliantul este folosit in doua situatii, daca publicul tau tinta nu este unul nisat: cand e nevoie de promovarea unei oferte speciale sau cand ai avut deja o prima interactiune cu un posibil client.

Cum trebuie sa fie un pliant?

– Gramajul optim al unui pliant este intre 110 – 130 grame. O hartie mai groasa inseamna un cost suplimentar care nu aduce plus valoare. O hartie mai subtire lasa impresia de neprofesionalism.

– Atentie la pliuri. Este preferabil ca hartia sa fie pliata in tipografie, utilizandu-se niste masinarii speciale, decat manual. O pliere manuala poate strica designul pliantului, dar si prima impresia a companiei dumneavoastra.

Alternativa la pliantele date pe strada sunt campaniile pay-per-click din online: Google AdWords, Facebook Ads. Avantajele promovarii online sunt mai multe: iti alegi targetul, ai un control asupra raspandirii mesajului, vezi zilnic care este impactul campaniei de anunturi ( cate persoane sunt interesate de produs, cate vanzari se pot face etc) si, nu in ultimul rand, poti optimiza campania in timp util. Cele mai bune oferte pentru materiale grafice le gasim pe site-ul addigital.ro.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments