Fiecare are lumea lui, eu asta ştiu că am, şi asta e tot ce-mi trebuie.

O lume care mă face să mă simt bine în pielea mea, şi care trebuie explorată la maxim pentru a şti totul despre mine.

Ar fi genial dacă toată lumea ar explora lumea lor, lumea de care aparţin şi să nu încerce să se bage peste lumea altora, sau să „scoată la imprimantă fotografii din lumea altora”.

Avantajul ăsta în care toţi suntem diferiţi* este colosal, nu ştiu dacă cineva vede avantajul în a fi diferit, dar eu consider diferenţa asta fiind o bună oportunitate să cunoşti un om care este pe frecvenţa ta, dacă nu este nimic acolo, n-are rost ca două persoane să stea tăcute şi să nu aibe despre ce să discute. Sau în cazul primelor întâlniri dintre două persoane, care tac din gură şi admiră musca de pe mâna celuilalt.

Şi până la urmă o să vă zic adevarul, Băsescu l-a pus pe Ponta prim-ministru pentru că Base a luat bataie la Starcraft2 pe porunci.

 

 

––––– Subsol –––––

*Diferiţi, dar facem aceleaţi greseli.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

9 Comments

  1. Nu stiu ce a vrut Base sa faca, dar s-a cam fript, da’ rau de tot..sunt curios cum o sa iasa dupa referendum!

  2. Da, concluzia spune tot :))) Sunt de acord cu tine, toti ar trebui sa apreciem faptul k suntem la fel si totusi atat de diferiti.. si in loc s ii copiem pe cei din jur, sau sa le invadam teritoriul facand tot felul de comentarii la adresa lor sau barfindu’i, mai bine ne’am uita putin in gradina noastra, si ne’am lua propiile decizii 🙂

  3. Ultima afirmatie in legatura cu Basescu este chiar amuzanta, dar nu vreau sa intru in politica pt k lucrurile sunt mai profunde de atat:)

  4. Intr’adevar fiecare avem lumea noastra, universul nostru 🙂 si e bine sa avem grija ce se intampla si sa lasam barfele la adresa celor din jur..

  5. eu oricum traiesc in lumea mea indiferentce zic cei din jur

  6. eu sunt mereu in lumea mea si nu ma intereseaza ce se intampla in jurul meu incerc sa fiu imuna

Write A Comment