Lumea virtuala in balans cu lumea reala!

Aceste două lumi, sunt în momentul de față cele mai ciudate dar și cele mai interesante lucruri de care avem parte.

Bineînteles lumea reală este a fiecaruia, și încercăm multe altele în lumea virtuală pentru a ne putea distra după aia în lumea reală. Dar din ce am observat pe foarte multe forumuri și bloguri din întreaga lume, unii oameni chiar au ales să se folosească mai mult de lumea virtuală decât de lumea reală, acum dezavantajul lumii reale poate că o fi și neintegrarea într-un grup de prieteni.

Acum mă gândesc oare cât de greu poate să fie să-ți găsesti 2-3 prieteni care probabil sunt în aceeași situație cu tine. Și aveți deja multe lucruri în comun și puteți să discutați mai multe chestii și așa să faceți o experiență în viața reală, nu să vă bucurați și să vă laudați pe mess că sunteți în top 15 în counter strike source, da Alex este vorba despre tine și despre Vlad și Ionuț.

Așa că băieți dacă nu ieșiți voi afară, vă iau de urechi pe toți și vă scot la o bere.

Și pentru că tot făceam o referință între lumea virtuală și cea reală, am găsit pe youtube un clip destul de interesant, un mic scurt-metraj care face referire la Battlefiled4.

Subscribe
Abonare pentru
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan Niculae

daca tot vrei poti sa ma iei si pe mine si sa imi dai o bere gratis….chiar daca nu joc jocuri ? :)) sa traiesti

Marius

Problema nu e la noi, ci la pustinea de 10-15 ani din ziua de azi care vor ajunge la 30 de ani niste soareci de laptop. Asa ca ATENTIE PARINTI!!!

Cristina

Nu sunt de acord cu calculatorul lasat la indemana unui copil de 3-15 ani.. mai ales non stop 😐 copiii din ziua de azi nu mai stiu sa se joace nu mai stiu sa iasa pe afara… doar calculator, tv si cam atat .. huh

Irina

Eu nu as putea sa stau doar la pc si sa nu ies afara…Imi place sa traiesc real si nu virtual;))

Izabela

sunt tot mai multe persoane dependente de calculator si incep sa faca in lumea reala ceea ce fac intr-un simplu joc.nu stiu unde se va ajunge cu asta

fotograf nunta bucuresti

Chiar mi-e dor de un shooter…n-am mai jucat de mult timp….ceva..asa..ca am sa evadez putin in lumea virtuala!

Laurentiu

Cred ca mai bine am evada la o bere la terasa…da-le dracu de jocuri 😀