Filmare cu DSLRFilmare cu DSLR sună destul de interesant pentru un blogger, o mare parte dintre deținătorii de camere foto DSLR au și funcție de filmare, aici mă regăsesc și eu pentru ca la 60D-ul meu pot filma 1080p cu senzorul camerei, pentru că nu pot folosi blițul 480EXII ca lampă video, trebuie să fac rost de  lumină pentru a putea filma într-o lumină slabă, urăsc zgomotul de imagine și indiferent cât de puțină lumină avem. Prin ridicarea valorii ISO deja zgomotul începe să apară din ce în ce mai mult.

Filmare cu DSLR + o lampă video = necesitate

Asta până când am dat un search pe google și am dat de un magazin online numit Westbuy, care se ocupă cu vânzarea de produse foto-video dar și de accesorii foto-video, acum ajuns și la produsul meu, este o lampa video cu 48 de led-uri, fiind lumina de care o să am nevoie.

Pentru cei care au filmat cu dslr în lumină slabă știu despre ce este vorba, și văd necesitatea unei lampe video. Bineînteles că pe site se pot găsi mai multe lămpi video, dar eu am pus ochii pe cea mai ieftină, ca să o testez să văd dacă-mi ajung cele 48 leduri, în caz contrat o să optez către o lampă cu 200 leduri, care oferă 1100 lux și face viața celor care filmează cu dslr mai ușoară.

Avantajul unei camere foto dslr care are functie de filmare este major, pentru ca senzorul camerei deja poate realiza fara probleme o captura full HD la rezolutii de 1920×1080, fiind un vis acum cativa ani. Acum este la indemana multora dintre noi.

Pană la urmă nu mai contează dacă ai Canon, Nikon Sony, sau alte firme producatoare de camere foto dslr, important este să-fi folosești imaginația și să reusești să faci o filmare cu dslr sa fie ceva frumos, dacă ești și blogger să postezi și la tine pe blog, să vedem și noi.
Daca esti in cautarea unor fotografi nunta, poti sa alegi fotograf nunta bucuresti

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

7
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ValentinRefuFotograf nunta BucurestiBogdan N Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bogdan N
Vizitator

Interesant…..am si eu una..dar nu asa 😀 partea buna e ca au preturi sub concurenta 🙂

Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Eu ca fotograf pot spune ca folosesc atat la filmare cat si la fotografie o asemnea lampa cu leduri!

Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Apropo Andrei..am facut o filmare du dslr si go pro la un botez..sa vezi filmare din cazan cu camera ..de sub apa o sa iti daulinkul pe facebook!

Valentin
Vizitator

Nu e scumpa, si e chiar utila, multumesc pentru link-ul postat, aveam si eu nevoie de asa ceva