Refu Blog

Acum cand se apropie finalul sezonului pentru motociclisti, multi pasionati ai motoarelor se gandesc serios sa isi vanda “prietena”. Unii au nevoie de bani, alti renunta la o pasiune riscanta sau pur si simplu isi pun banii de-o parte, iar la primavara isi achizitioneaza una noua.

Transportul  de motociclete

Acum cativa ani am studiat impreuna cu un prieten de-al meu care sunt variantele pentru achizitia unei motociclete. Am fost surprins intr-o oarecare masura ca constant in Brasov (la o distanta mica de Capitala)  gasim o motocicleta mult mai ieftina. Avand in vedere lipsa de experienta si problemele legate de inmatricularea respectivei motociclete, sigura solutie pentru achizitie a fost aceea sa cautam o firma de transport care sa ne ajute. In acest context i-am gasit pe cei de la abctrans.ro.

Ei se ocupa inclusiv cu transportul de motociclete, transportul de marfa, mutari si mobila. Practic orice!  Initial aveam o teama; daca vom gasi sau nu pe cineva dispus sa ne aduca motocicleta, daca o va transporta in conditii bune ( astfel incat sa ajunga intreaga la noi). Cu siguranta ne-am bucurat foarte mult sa vedem ca totul a descurs conform planului si motorul nu avea zgarieturi in plus.

Orasele catre care puteti transporta obiecte / marfa cu plecare din Bucuresti prin intermediul abctrans:

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Cum sunt transportate motocicletele sau ATV-urile ?

Pe tot parcursul transportului vehiculele vor fi fixate in autoutilitara cu chingi speciale in asa fel incat sa poata fi predata in acelasi conditii in care au fost preluate.

Serviciul de transport motociclete presupune incarcarea vehiculului in autoutilitara, ancorarea acestuia in interiorul dubei, transportul catre un atelier service sau parcul dumneavoastra propriu, descarcarea si predarea motocicletei avariate sau defecte.

Daca detineti o motocicleta de concurs, prietenii de la firma amintita pot veni cu solutii si in acest sens.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment