Franceza pentru copii • Refu Blog

Un copil nu invata limba franceza ca adult. Exista multe lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand cei mici invata limba franceza. Pentru ca ei sa fie pasionati de limba franceza si sa o invete cu bucurie, pe de o parte este necesar sa stim cum percep limba franceza si, in general, limbile straine, pe de alta parte este foarte important sa alegeti materialul didactic potrivit, care poate fi pe placul copiilor.

De exemplu, pentru copiii din clasa a 2 a, pe librariadelfin.ro sunt disponibile manuale de limba franceza clasa 2, la preturi excelente. Manualele sunt realizate pe baza programei scolare si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de limba franceza clasa a 2 a ajuta elevii sa descopere si sa invete limba franceza intr-un mod amuzant si simplu. Cartile incurajeaza dobandirea unui vocabular puternic in limba franceza, avand un continut bogat de noi concepte, subiecte si reguli gramaticale.  

Cum invata un copil franceza? 

Trebuie sa stiti faptul ca un copil invata franceza daca asociaza sentimente pozitive cu aceasta limba. Un copil ar trebui sa invete franceza in timp ce se distreaza, ca un joc, fara anxietati sau griji. Ani de zile, experti in predarea limbilor straine la copii au incercat sa explice parintilor importanta emotiilor pe care le asociaza copilul cu limba care urmeaza sa fie studiata.

Daca doriti ca cel mic sa invete limba franceza, ar fi o idee buna sa studiati cu el, in liniste si sa va distrati. Pentru copil, invatarea limbii franceze nu va mai fi vazuta ca o datorie sau o impunere. Dimpotriva, copilul va asocia sentimente pozitive cu limba, invatand franceza in timp ce se distreaza si se joaca. Franceza echivaleaza astfel cu un moment special, un moment frumos pentru a fi impreuna.

Si, de asemenea, trebuie sa devenim, noi insine, copii  pentru a invata franceza cu ei. Mult parinti nu se simt in stare sa studieze limba franceza cu copiii lor. Nu va faceti griji, este mai simplu decat credeti! Doar cateva zeci de minute pe saptamana, atat dureaza sa descoperiti metodele potrivite pentru a invata limba franceza cu copilul dvs., distrandu-va de parca ar fi un joc. Si totul pentru ca cei mici invata limba franceza doar atunci cand se distreaza si cand sunt motivati de sentimente pozitive sa se asocieze cu limba straina.

Un alt mod minunat de a invata limba franceza cu copiii dvs. este cititul. Aceasta activitate este recomandata atunci cand ati atins cel putin un nivel A2 de cunoastere a limbii franceze, deoarece implica unele dificultati. Este important ca limba straina sa se studieze si in scoala, pentru ca notiunile sa fie si mai bine aprofundate.

Pentru a stapani lectura franceza, copiii trebuie sa cunoasca si sa asimileze regulile de baza ale pronuntiei franceze. Altfel, se invata cuvinte noi cu o pronuntie gresita. De asemenea, trebuie sa gasiti carti in limba franceza potrivite pentru copii. Puteti incepe cu manualele de la librariadelfin.ro si tot aici puteti gasi o gama diversificata de carti in franceza, pentru diverse nivele de cunoastere a limbii.

Desigur, la aceasta varsta, cele mai indicate sunt cartile de povesti. In acest moment, prima carte citita este fara indoiala Le Petit Prince (Micul Print), disponibil in editie bilingva la librariadelfin.ro, o adevarata bijuterie a literaturii franceze, precum si o carte conceputa special pentru copii. Pentru mai mutle detalii despre manuale si alte carti pentru copiii de clasa a 2 avizitati site-ul librariadelfin.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment