Frica de a vedea repede ce se intampla in Games of Thrones este o fobie noua aparuta in ultima perioada. Dar atentie este atat de periculoasa incat poti incepe sa devii paranoic, sa te feresti de orice element ce-l anticipezi legat de GoT, sa ai grija sa te pui in pat repede cu castile pe urechi si fara sa ai facebook-ul deschis.

NU MAI FACETI SPOILER ALERT LA GAMES OF THRONES!

 

Informatia inseamna putere, cum sa ai la mana iubita sau cel mai pun prieten? Ei bine sa urmaresti primul cel mai nou episod si sa ameninti ca zici ce se intampla, frica asta e asa puternica incat iti vine chiar sa-ti bati prietenul.

Emotia unui spoiler alert, indiferent de film sau serial

Din punctul meu de vedere spoiler alertul este furt de emotie, cine esti tu, si ce drept ai sa ii furi emotia persoanei de langa tine, sa arati tu ca esti mai cu moti ca ai avut timp astazi sa vezi episodul nou, asta poate sa fie chiar si proba de divort.

Norocul a facut ca n-am avut parte de spoiler la inceputul sezonului, au avut timp sa vad episodul 1 la 15 ore distanta de ora lansarii, asa ca am avut noroc, aveti grija totusi, daca gasiti pe cineva pe strada lovit de spoiler alert, si nu-si mai vede rostul, umbla teleleu pe strada, luati-l in brate si aratatii calea catre episodul 2, o sa va aprecieze, chiar o sa va invite sa vedeti episodul 2 impreuna, nu de alta dar nu va suporta un spoiler alert chiar de la tine.

Vizionare placuta.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru