Servicii ddd Bucuresti

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Exista pe piata de specialitate destinata substantelor otravitoare contra daunatorilor, o otrava ce se gaseste sub forma de pudra si reprezinta o optiune atunci cand sunt probleme ce intervin la aplicarea altor metode, desi aceasta substanta are unele limitari.

Prafurile nu pot sa fie utilizate in cazul in care exista chiar si cel mai mic risc pentru oricare alte specii decat cele care sunt direct vizate sau in cazul in care rezervele de hrana pot sa fie contaminate.

Eradicarea mustelor, tantarilor, furnici si gandacilor

Uneori simtim ca atat mustele cat si furnicile, gandacii si altele de acest fel vor sa ne invadeze casa cu predare in perioadele calde adica in timpul verii. O solutie pe care o putem aplica este aceea sa apelam la produsele chimice ce se gasesc din abundenta pe piata sau sa apelam la servicii ddd din Bucuresti, daca aici locuim, servicii care sunt specializate si sunt oferite de personal competent.

Atunci cand avem copii mici sau in cazul in care nu vrem pur si simplu sa stam intreaga noapte inconjurati de diverse spray-uri ori sticlute, putem sa eliminam aceste insecte si prin aplicarea unor alternative naturale.

Tantarii pot sa ne faca averate nopti albe iar mancarimile care sunt cauzate de intepaturile lor nu sunt deloc de neglijat. Ca sa nu ne intre in casa, putem spree exemplu sa plasam la pe geam, muscate. Tot in fata geamului sau in fata usii, ideal ar fi sa avem un bec, dar nu unul obisnuit ci un bec special contra tantarilor ce poate sa creeaze o frecventa de lungimi precum si de unde luminoase care sunt  deranjante fata de aceste insecte, ele ocolind in acest fel respectiva cale de acces in locuinta.

Totusi, daca ajungeti la concluzia ca aceste metode sunt ineficiente, acest lucru putand fi posibil atunci cand spre exemplu avem in apropierea locuintei diverse acumulari de apa, sunt mult mai utile plasele la geamuri si usi. O eficienta sporita pare a avea conform specialistilor in servicii ddd in Bucuresti si arderea de frunze de nuc, chiar in fata geamurilor, dar acest lucru este dificil de realizat cu precadere daca locuim la bloc.

Metode traditionale de eliminare a insectelor

Busuiocul reprezinta una din plantele cu ajutorul careia se pot alunga atat mustele cat si tantarii.

Mustele pot sa fie tinute departe fie cu folosindu-se in acest sens plasele care sunt fixate pe ferestre, dar in cazul in care nu va deranjeaza aspectul puteti sa utilizati si hartii lipicioase ce sunt special destinate prinderii acestor insecte. Dar, ca sa fiti siguri ca insectele deranjante nu intra in casa, este bine sa punem un buchet de busuioc mare la usa, sau in dreptul geamurilor. Mirosul acestei plante este foarte deranjant pentru aceste fel de insecte.

Furnicile si mijloacele de combatere ale lor

Furnicilor, dupa cum mentioneaza inclusiv specialistii in servicii ddd Bucuresti, le plac dulciurile dar se tem de mirosul de otet.

Furnicile pot sa fie o adevarata pacoste daca apar in orice locuinta, deoarece este aproape imposibil sa  le putem alunga. O prima regula in cazul acestor insecte e ca pentru a nu le avea, trebuie sa nu avem in casa surse de hrana pentru ele.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments