Game of Thrones Sezonul 2, se aproprie!

Game of Thrones revine de la 1 Aprilie cu sezonul 2.

Primul sezon având 10 episoade şi fiecare episod cu 50 de minute aproximativ.

Urzeala tronurilor este un roman scris de George R. R. Martin în anul 1996. ( În 2007 scris în limba Română)

Despre serial:

Lordul Eddard Stark este patriarhul Casei Stark, una dintre principalele case nobile din Cele Șapte Regate din Westeros, și conducătorul Nordului. Lângă cetatea Winterfell, copiii lui Eddard descoperă un lup străvechi mort, ai cărui pui au supraviețuit. Acest animal fiind simbolul Casei Stark, Eddard permite fiecăruia din cei șase copii ai săi să păstreze unul, ca animal de companie.

Regele Robert Baratheon călătorește la Winterfell cu familia pentru a-i cere vechiului său prieten, Eddard, să devină Mâna Regelui, primul sfetnic și conducătorul militar al ținutului. Precedenta Mână, Lordul Jon Arryn, murise de curând. Soția lui Eddard, Catelyn Stark, primește o scrisoare de la sora ei, Lysa Arryn, în care se spune că moartea lui Jon Arryn a fost pusă la cale de regina Cersei Lannister și de puternica ei familie, Casa Lannister. Deși ezită să își părăsească îndatoririle și familia, Eddard este convins de soția lui să accepte postul, pentru a investiga moartea cumnatului său, Jon Arryn.

Fiul mijlociu al lui Eddard, Bran Stark, îi surprinde pe regina Cersei și pe fratele ei geamăn, Jaime Lannister, în timp ce fac dragoste. Pentru a păstra secretă aventura lor amoroasă, Jamie îl aruncă pe băiat pe fereastra turnului în care se aflau. În mod surprinzător, Bran supraviețuiește, dar este în comă și schilodit pe viață. Deoarece Bran obișnuia să se cațere pe ziduri și pe pereții turnurilor, nimeni nu bănuiește nimic, crezând că băiatul a căzut accidental. via

Game of Thrones poate fi văzut pe HBO.

[pro-player width=’600′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=T6YaaIjB6Oc&hd=1[/pro-player]
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Spiry

sincer mi se pare o poveste destul de buna, dupa ce apare o sa ma uit si eu , cu siguranta:D

Sebi

Arata frumos din trailer

fotograf nunta bucuresti

interesant…poate mi-l iau si eu…ca sia asa somez!