Haine second hand – calitate first hand

haine second hand

Hainele second hand au un renume slab dezvoltat pe piata romaneasca. Insa, aceste idei preconcepute nu fac, decat sa denigreze aceste articole vestimentare, de o calitate mai greu de gasit, fara nici un argument plauzibil. Comerciantii sunt constienti de faptul ca odata ce incep o astfel de afacere, calitatea produselor pe care le comercializeaza trebuie sa fie aproape ireprosabila. Pornind cu o astfel de conceptie, ei fac o selectie riguroasa a marfii pe care se hotarasc sa o prezinte in magazin, astfel incat, in ciuda faptului ca sunt second hand, hainele sa nu prezinte deteriorari majore si totodata saisi pastreze actualitatea in ceea ce priveste moda. Asadar, produsele de imbracaminte importate asigura o calitate ridicatasi in acelasi timp o mentinere a aparentelor in pas cu moda, care este din in ce in ce mai schimbatoare.

Preturi out in OUTLET.

Avantajul care este observat de populatie, este cel financiar. Produsele pe care le gasim in magazinele de tip Outlet au preturi reduse semnificativ in comparatie cu centrele comerciale de renume, care ofera aceleasi specificatii, dar la un pret care se dovedeste a fi de doua sau trei ori mai mare. Costurile mai mari, in acest caz, nu semnifica diferenta de caliate a materialului sau comfort al articolului, ci pur si simplu reprezinta ideea de a cumpara dintr-un magazin de renume international. In magazinele in care se vand haine second hand gasim aceleasi articole, dar la preturi accesibile pentru aproape toate categoriile de clienti. Acest factor poate fi prezentat ca un avantaj major, deoarece in lumea secolului XXI conteaza foarte mult aparentele. Se confirma zicala ”Haina face pe om”. Iar singura posibilitate pentru un om de rand din societatea romaneasca este oferita de aceste magazine, unde ai oportunitatea sa te imraci cu stil, la un pret care nu necesita cheltuirea a jumatate din veniturile pe o luna.

Second hand-ul te sfatuieste

Un vizitator constant de haine second hand, poate admite faptul ca acesti comercianti oferainca o sansain plus pentru a salva o parte din venit. In sezonul rece, incepand cu lunile noiembrie, sunt si ei nevoiti sa ridice preturile articolelor de sezon pentru a ramane pe piata, dar in schimb, continua sa aduca articole pentru vara. Acestea sunt comercializate la un pret, mult sub cel al pietei, devenind un chilipir.

La fel se intamplasi pe parcursul anotimpurilor calde: imbracamintea necesara pentru toamna-iarna se vinde la un pret de nimic. In acest mod, pe langa preturile deja destul de mici, primesti inca o reducere in plus. Astfel poti sa te imbraci la un cost aproape insignifiant, cu haine de o calitate recunoscuta ca fiind inalta. Avantajele hainelor second hand de la www.Haineshgermania.ro sunt apreciate de majoritatea clientilor care frecventeaza magazinele cu un astfel de profil, si datorita perioadei grele prin care trece economia, un procent cat mai mare din populatie se reorienteaza spre acesti comercianti care cauta sa usureze deciziile clientilor lor, si sa le satisfaca cerintele referitoare la calitatea produselor pe care decid sa le achizitioneze.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments