Dalim Promo-umbrele personalizate de calitate

umbrele personalizate

Din anul 2012 incoace, compania Dalim Promo si-a multumit clientii cu servicii profesioniste si de calitate, fiind considerata in acest moment cea mai buna optiune pentru produsele promotionale cum ar fi umbrelele personalizate sau canile personalizate.

Infiintata, in prima faza, pentru a satisface cerintele pe plan local ale clientilor, compania Dalim Promo s-a extins acum in toata tara, avand nenumarate cereri pentru servicii din toata tara, dar lucrand si prestand lucrari si pe tot continentul, impreuna cu producatorii si partenerii din toata Europa.

Atuurile noastre pe care vi le punem la dispozitie sunt profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si experienta in domeniu, atuuri foarte greu de gasit la companiile din domeniu, si imposibil de reperat in acest raport calitate- pret, unic in Romania.

Atenti cu dumneavoastra, castigam impreuna

Am fost mereu indreptati spre satisfacerea dorintelor pana si a celui mai pretentios client, fiind singura companie din breasla ce isi lasa renumele sa vorbeasca despre calitatea serviciilor, si nu niste tentative de publicitate ce se gasesc la tot pasul.Oferta Dalim Promot se afla intr-o continua schimbare, fiind direct afectata de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre dumneavoastra, sugestiile pe care ni le-ati oferit dovedindu-se de fiecare data folositoare.

De asemenea, am inteles ca pentru a avea succes in afaceri este absolut necesar sa oferi servicii dintre cele mai diverse si calitative , ajungand in acest moment sa va punem la dispozitie tot felul de produse, cum ar fi: imbracaminte si accesorii (sepci, geci, tricouri, bluze, hanorace, sorturi), materiale de papetarie si birotica (creioane, pixuri, dischete,cd-uri), ceasuri de mana, perete si buzunar dintre cele mai diverse si spectaculoase, calendare, obiecte pentru calatorie, umbrele personalizate sau cani cu mesaje haioase.

Diversitatea inseamna calitate

Fie ca este vorba de tehnici ca broderia, gravura, seriografia sau aplicarea termica, Dalim Promo ofera cele mai bune si sanatoase alternative, calitatea produselor fiind incontestabila si greu de gasit la aceste preturi. Bineinteles, produsele si materialele de calitate nu ar insemna nimic fara aparatura capabila sa faca fata cerintelor, astfel ca am adus in cadrul companiei doar cele mai noi si mai bune masinarii, de tip digital sau offset, gata sa satisfaca pana si cele mai extravagante cerinte de printare, avand capacitatea de a produse cantitati mari de materiale promotionale: foi cu anten, pliante, flyere, cataloage sau carti de vizita.

Stil si prestanta prin calitate

Pe langa numeroasele produse pe care vi le punem la dispozitie, am reusit sa producem, la cererea dumneavoastra, si sa va oferim umbrele personalizate dintre cele mai sic, interesante sau haioase.Cine spune ca in conditii vitrege de vreme sau intr-o zi ploioasa de toamna nu trebuie sa fim in ton cu moda?

Cine spune ca nu putem fi eleganti atuni cand avem in mana dreapta o umbrela de o culoare impunatoare si sic, sau ca nu putem sa fim in ton cu cele mai vii culori pe care natura ni le ofera, intr-o zi de vara cu o ploaie racoroasa. Indiferent de cerinte, modele sau forme, umbrelele personalizate

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru