Imagini gratuite pentru calculator catre orice utilizator de internet sau daca cauti poze gratuite pentru site sau blog, download rapid ce imagini vrei pentru a te juca cu acele imagini sau sa le poti folosi pe internet, cu totii stim cat de serios este legea de copyright, din aceasta cauza se iau mereu masuri pentru a proteja autorul unei imagini, chiar daca in ziua de astazi imaginile se gasesc la orice pas, ele se si fura la orice pas bineinteles, din cauza asta e frumos sa protejezi acest lucru, si daca ai nevoie de poze gratuite pentru download, gandeste-te ca sunt foarte multe site-uri care-ti ofera acest lucru.

Fotografii, autorii acelor imagini ofera acest drept de a le folosi unde vrei tu pentru a oferii o viziune cat mai clara textului pe care-l scrii pe blog sau ceea ce vrei sa exprimi.

Ca toti oamenii, imi plac lucrurile gratuite, fie ca este vorba de o poza gratuita, un program gratuit sau un joc gratuit, ca noi toti sunt sigur, asa ca lista de mai jos iti ofera imagini gratuite pe care le poti folosi pentru a ilustra ce ai nevoie.

Majoritatea tipurilor de licenta pentru proiectele personale sau comerciale este CC0 1.0 Universal License, sau pur si simplu nu exista niciun mod de licentiere pentru o imagine anume, si atunci ai drepturi asupra folosirii.

Ce inseamna Creative Commons Zero (CC0)

Licenta Creative Commons Zero (CC0) ofera drept de utilizare, modificare si distribuire a fotografiilor gratuit, ele pot fi folosite si in scopuri comerciale fara a cere nicio permisiune.

Avantajul de care ne putem bucura noi acum tine si de accesibilitatea si confortul pe care fotografia digitala ne ofera, fiind mult mai usor sa faci o fotografie si sa o poti impartasii pe internet, mai ales de persoanele entuziaste si talentate. Asadar mai multi fotografi talentati inseamna si mai multe imagini gratuite pentru calculator, curiozitatea fotografiilor de a impartasii fotografiile lor intr-un mod gratuit te ajuta pe tine sa folosesti imaginea respectiva la un proiect personal sau comerciale.

Lista pe care o public acum este la inceput, si o folosesc foarte des pentru a gasi imaginiile de care am nevoie atunci cand public pe blog, sau cand am nevoie sa folosesc o imagine pentru un proiect anume.

Stocksnap.io – licenta CC0 1.0 Universal License

Site-ul ofera o colectie de fotografii licentiate pentru CC0 1.0 Universal License, fotografiile sunt adaugat in portal direct de catre artisti, poti sa rasfoiesti putin cateva pagini sa vezi daca imaginile de acolo iti atrag atentia intr-un mod anume.

MMT – licenta CC0 1.0 Universal License

Site-ul este creat de un artist numit Jeffrey Betts, si ofera aceste imagini si pentru proiectele comerciale, asa cum este specificat si pe prima pagina, in fiecare saptamana gasesti un minim de cateva fotografii noi.

Stocka – licenta CC0 1.0 Universal License

Site-ul ofera imagini gratuite, din nefericire colectia de imagini nu este foarte mare dar pentru ca site-ul este la inceput, in timp va fi un site de luat in considerare atunci cand iti cauti poze gratuite pentru calculator

Barn Imagini – licenta CC0 1.0 Universal License

Chiar daca site-ul este foarte nou, fiind lansat acum cateva luni, mai exact in martie 2015, ofera imagini de inalta calitate si nu o sa dureze foarte mult pana cand o sa apara in listele tuturor, atunci cand vine vorba de imagini gratuite pe internet.

Pixabay – licenta CC0 1.0 Universal License

Fiind favoritul meu, pixabay ofera posibilitatea de a downloada ce imagine vrei dintr-o colectie de 300.000 de imagini, singurul dezavantaj ar fi acela ca daca vrei imagini mai mari de 1920 trebuie sa iti faci cont, fara cont poti sa downloadezi imagini mai mic de 1920, dar trebuie sa pui un cod captcha inainte de download.

Am creat si un grafic in care iti raspunde la intrebarea daca poti sa folosesti o imagine sau nu, articolul este dedicat pentru social media si se numeste poze pentru instagram

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

Write A Comment