Imprimantele cu jet de cerneală pot să se ocupe atat de documente text cat și să imprime fotografii. Ele ocupă mai puțin spațiu de birou decât o imprimanta laser color Kyocera Ecosys p5021 .

Cu toate acestea, costurile unei imprimante cujet sunt in final mai mari decât ale unei imprimante laser.

Imprimantele cu jet de cerneala sunt mai miciși mai ieftine decât imprimantele laser, pot produce imprimări color de bunăcalitate. .

Imprimante cu jet de cerneală • Refu Blog

In comparatie cu imprimantele lase,imprimantele cu jet de cerneala au costuri mai mari de funcționare, sunt mailente decat imprimantele laser, au precizie inferioara a imprimarii iar insituatia in care sunt utilizate ocazional cerneala se poate usca, acestaconstituind unul din principalele avantaje.

Imprimantealb-negru sau color

Daca in trecut imprimantele laser erauachizitionate doar de clienti din zona business, acum pretul de achizitie adevenit unul accesibil, mai ales in situatia unei imprimante monocrom.

Acestea sunt mai ieftine decât modelele color,iar dacă imprimați mai mult text negru pe paginile albe, veți găsi gasi in elesolutia ideala pe termen lung. Imprimanta laser color, spectaculoasa totusiprin rezultatul imprimarii, reprezinta totusi o solutie mult mai costisitoare,datorita costurilor mai mari de achizitie si respectiv ale tonerului color.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment