Imprimantele cu jet de cerneală pot să se ocupe atat de documente text cat și să imprime fotografii. Ele ocupă mai puțin spațiu de birou decât o imprimanta laser color Kyocera Ecosys p5021 .

Cu toate acestea, costurile unei imprimante cu jet sunt in final mai mari decât ale unei imprimante laser.

Imprimantele cu jet de cerneala sunt mai mici și mai ieftine decât imprimantele laser, pot produce imprimări color de bună calitate. .

Imprimante cu jet de cerneală - Refu.ro

In comparatie cu imprimantele lase, imprimantele cu jet de cerneala au costuri mai mari de funcționare, sunt mai lente decat imprimantele laser, au precizie inferioara a imprimarii iar in situatia in care sunt utilizate ocazional cerneala se poate usca, acesta constituind unul din principalele avantaje.

Imprimante alb-negru sau color

Daca in trecut imprimantele laser erau achizitionate doar de clienti din zona business, acum pretul de achizitie a devenit unul accesibil, mai ales in situatia unei imprimante monocrom.

Acestea sunt mai ieftine decât modelele color, iar dacă imprimați mai mult text negru pe paginile albe, veți găsi gasi in ele solutia ideala pe termen lung. Imprimanta laser color, spectaculoasa totusi prin rezultatul imprimarii, reprezinta totusi o solutie mult mai costisitoare, datorita costurilor mai mari de achizitie si respectiv ale tonerului color.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru