Inelele de logodna cu diamante sunt elegante si rezistente, potrivite pentru o ceremonie deosebita

Cum la nunta cuplurile cauta verighete, pentru logodna viitorii miri au nevoie de inele de logodna cu diamante sau alte pietre pretioase. Inelele de logodna pot fi personalizate cu diverse simboluri sau elemente care inseamna ceva pentru cuplul nou format, se pot comanda usor din orice bijuterie online si primesc si garantie.

Daca nu stiti ce sa alegeti pentru ziua cea mare va puteti orienta spre inelele de logodna unicat realizate de un artizan cu experienta de la Zehava. In functie de ce isi doreste fiecare cuplu se pot face la comanda modele in stil modeern, clasic, vintage, artistic, aurul folosit la inele de logodna cu diamante de la Zehava este de cea mai buna calitate, de 14K sau 18K, poate fi alb, galben, roz, pot exista diverse combinatii.

Inelele de logodna cu diamante

Moderne si elegante inelele de logodna unicat vor impresiona cu siguranta si vor putea fi purtate oricat de mult fara a se degrada. Viitorii miri pot alege intre aurul alb, galben sau roz, dimensiunile si specificatiile fiecarui inel pot fi personalizate foarte usor, depinde ce isi doreste fiecare client.

Magazinul online de bijuterii de calitate ofera si garantie pe viata pentru toate produsele comercializate, toate modelele prezentate pe site se pot personaliza sau se pot alege exact asa cum apar, cu dimensiunile si pietrele dorite de cei care le comanda.

Daca isi doresc ceva mai deosebit tinerii pot discuta cu artizanul si pot fi parte a procesului creativ, isi pot exprima ideile pentru ca produsele finale sa fie cat mai apropiate de cele ideale, in viziunea lor. Preturile pentru inelele de logodna difera, depinde mult de marime, de materialul folosit, de calitate aurului, de combinatiile dorite si procesele implicate in realizarea modelului final. Se poate pleca de la un model deja existent, care se personalizeaza, sau se poate realiza unul original, nou, cu toate particularitatile dorite de tinerii care il comanda.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments