Informatii utile despre servicii de repatriere-decedati.ro

Romanii au nevoie de servicii de repatriere-decedati.ro fiindca nu aproape exista familie sa nu aiba un membru in afara tarii. Acolo au loc evenimente fericite si nefericite ca si la noi. Cutremurele, inundatiile, pandemiile ne arata cat de fragila este viata.

Un om care a plecat intr-o tara straina sa se realizeze intr-un timp scurt, dar gandindu-se mereu la intoarcere trebuie sa fie adus cu orice pret de catre familie acasa.

Apartinatorul are la dispozitie toate informatiile legate de serviciile de repatriere, dar cand se afla in starea precara pricinuita de decesul celui drag, nu mai poate sa citeasca si nu mai are puterea sa inteleaga totul, dar este informat in momentul in care apeleaza la cea mai buna firma de pompe funebre, specializata in repatriere. Iata criteriile dupa care se poate ghida o famile greu incercata in alegere firmei care sa le aduca mortul acasa:

  1. Servicii non-stop. Este o dovada de seriozitate maxima si de respect fata de client ca la fiecare ora si in zile de sarbatoare cineva sa fie pregatit sa asculte apelul, sa incurajeze, sa preia solicitarea si sa demareze operatiunile de repatriere.

Un om ranit de disparitia unei persoane dragi se supara si mai mult, cand cei la care apeleaza pentru ajutor nu ii raspund.

  1. Multa experienta, personal calificat si aprecieri pozitive din partea clientilor. Toate acestea ne asigura ca decedatul va avea parte de o pregatire de exceptie, iar transportul funerar se va realiza in conditii decente.

Fiecare doreste sa stie ca trupul neinsufletit al celui drag se afla pe maini bune, ca va fi spalat, imbalsamat, aranjat si imbracat intr-o sala special amenajata si curata. Exigentele legate de aceste servicii sunt mai mari, fiindca este tot ce se mai poate face pentru cineva drag care a muncit pe acest pamant. O evaluare de tipul:„V-ati implicat total in aceasta repatriere si organizarea a fost de nota 10. Va multumim!” suna ca o recomandare fondata pe o experienta pozitiva.

  1. Posibilitati multiple de contact. Se intampla sa se defecteze telefonul. Am colege de serviciu care au stat 3-4 saptamani fara telefon. Ce faci, cand ai numai un numar de telefon al firmei de pompe funebre, constati ca nu mai poti vorbi si ai ceva urgent de comunicat? Este posibil ca ei sa nu poata fi contactati telefonic, de aceea alege firma cu care poti lua legatura: telefonic, prin adresa de e-mail sau prin formularul pus la dispozitia celor care au nevoie pe site-ul firmei!

Mai multe date de contact inseamna mai multa siguranta.

  1. Un site bine structurat cu toate informatiile la vedere. Exista familii fara posibilitati financiare mari si pierd pe cineva drag intr-un accident de circulatie in afara tarii. Ele trebuie sa stie ca repatrierea se achita din despagubiri si nu trebuie sa se imprumute sau sa vanda ceva valoros, sa isi aduca mortul acasa. In mod similar se procedeaza in cazul existentei unei polite de asigurare de viata pe numele decedatului.

Apartinatorii trebuie sa fie siguri ca primesc si restul de bani rezultat din suma pentru care s-a facut asigurarea si cheltuielile de repatriere.

Existenta informatiilor reprezinta o mangaiere pentru cei din familie care vor sa stie ce ingrijiri vor primi cei dragi trecuti in nefiinta: calitatea acestora si mediul in care se desfasoara pregatirea decedatului  pentru ceremonia finala.

Ne linisteste gandul ca decedatul este pregatit in intimitate de oameni de omenie pentru intalnirea cu ingerii.

  1. O flota funerara numeroasa si bine pusa la punct. Existenta multor masini funerare autorizate si in stare perfecta de functionare reprezinta certitudinea ca repatrierea va fi facuta la timp si ca nicio familie nu este lasata pe o lista de asteptare.

La Repatriere-decedati.ro toate masinile sunt igienizate si verificate atent inainte de plecarea in cursa. In plus, ele sunt prevazute cu frig, prin urmare trupul neinsufletit perfect conservat va calatori in conditii perfecte, astfel ca la capela, omenii adunati sa ii aduca un ultim omagiu nu vor simti un disconfort olfactiv.

  1. Detinerea in stoc a sicrielor obligatorii in cazul repatrerii si a accesoriilor acestora. Nu se pot face repatrieri fara ca trupul neinsufletit sa fie perfect securizat, iar cei care se vor afla in apropiere lui sa fie protejati.

Din aceste motive s-a decis ca repatrierile sa se faca obligatoriu in sicrie suprapuse, primul fiind din zinc, iar al doilea din lemn de esenta tare. La plecare capacul este fixat si sigilat.

Astfel de firme exista si oamenii pot avea oricand acces la informatiile postate pe site-ul lor, la serviciile lor prin intermediul agentilor care raspund la telefon si sunt empatici cu cei greu incercati.

Multi oameni spun ca vietile lor se pot imparti in doua etape semnificative: viata dinainte de moartea celor dragi si viata dupa decesul lor.

Nu pot sa uit cum imi spunea un prieten care avea tatal in varsta de 90 de ani: „Ma uita la fotoliul acesta si este atat de bogat si de frumos, cand tata sta in el si isi bea cafeaua si citeste carti de filosofie. Mai tarziu, cand scaunul acesta va fi gol, nu stiu ce voi face!”

Toti cei care ati pierdut oameni dragi departe de tara solicitati-le celor mai bune firme de pompe funebre sa ii aduca acasa, fiindca acest loc este magic si le va ofera odihna de care au nevoie.

Numai la noi florile de mac, de sanziene, de nu-ma-uita, albastrelele si margaretele cresc atat de inalte si se regasesc pana si pe costumul de sarbatoare! Numai la noi pe zari curg tinandu-se de mana iubirea si frumusetea!

 

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments